Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Καθαρή απάντηση του Δημαρχου Ερμιονίδας στο πρωινό σχόλιό μας...


Διαβάστε πρώτα >>>ΕΔΩ....
----------------------------------------------------------------------------------------------

Κρανίδι 27/09/2019
Άρθρο 163
Ειδικοί Σύμβουλοι - Επιστημονικοί Συνεργάτες - Ειδικοί Συνεργάτες των Ο.Τ.Α.

9. Η σύμβαση εργασίας των Ειδικών Συμβούλων, των Επιστημονικών Συνεργατών και των Ειδικών Συνεργατών λύεται με τον θάνατο, την έκπτωση, την παραίτηση και την καταγγελία της, ή την πάροδο πέντε (5) ημερών από την αποχώρηση του δημάρχου ή του προέδρου του Συνδέσμου, εφόσον οι αντικαταστάτες τους δεν εκδηλώσουν με πράξη τους τη συγκατάθεσή τους για τη διατήρησή τους.
Η Απόλυση λόγω καταγγελίας της σύμβασης εργασίας ή η αποδοχή της Παραίτησης ενεργείται με απόφαση του Δημάρχου ή του Προέδρου του Συνδέσμου, που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Η απόφαση κοινοποιείται στον ενδιαφερόμενο μέσα σε είκοσι (20) ημέρες από τη δημοσίευση της.
Η λύση της εργασιακής σύμβασης επέρχεται με την κοινοποίηση στον ενδιαφερόμενο της κατά τα ανωτέρω αποφάσεως ή με την παρέλευση άπρακτης της 20ήμερης προθεσμίας, γίνεται δε αζημίως για τον οικείο φορέα.
Στην περίπτωση της Έκπτωσης του Συμβούλου ή Συνεργάτη ή της αποχώρησης του Δημάρχου ή του Προέδρου του Συνδέσμου, η λύση της εργασιακής σχέσης επέρχεται αυτοδικαίως και αζημίως για το φορέα, η δε σχετική πράξη έχει διαπιστωτικό χαρακτήρα.
Κατά την αληθή έννοια της παραγράφου αυτής, στους αντικαταστάτες δημάρχων και προέδρων συνδέσμων περιλαμβάνονται και όσοι εκλέγονται σε νέα δημοτική περίοδο
.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Γιάννης ΓεωργόπουλοςΚύριε Δαμαλίτη σχετικά με τη σημερινή ανάρτηση στο blog «Ερμιονίδα μας αρέσει – Δε μας αρέσει» σας ενημερώνω ότι η κυρία Θεοδότη Σκλαβούνου ειδική σύμβουλος του τέως Δημάρχου Δημήτρη Σφυρή στις 30/08/2019 έλαβε κανονική άδεια 5 ημερών από 02 - 06/09/2019, την όποια προφανώς δε φρόντισε να λάβει πριν λήξει η σύμβασή της, δηλαδή μέχρι 31/08/2019. Σύμφωνα με το παραπάνω άρθρο που σας έχουμε επισυνάψει, αναγκαστικά, υπέγραψα την απόλυσή της στις 06/09/2019 χωρίς φυσικά να έχει προσφέρει πραγματική εργασία στο Δήμο επί της δικής μας δημοτικής θητείας.
Επίσης είναι εύκολο να διαπιστώσετε ότι ο νόμος 4555/2018, γνωστός και ως «Κλεισθένης» δεν προβλέπει για τους Προέδρους των Κοινοτήτων, ιδιαίτερες γραμματείς ή συμβούλους.
Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.
Γιάννης Γεωργόπουλος 
Δήμαρχος Ερμιονίδας
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σχόλιο blogger: Σας λέει κάτι γιατί η κα Σκλαβούνου δεν φρόντισε να πάρει την άδεια της πριν τη λήξη της σύμβασής της αλλά την πήρε μετά;;...
Πρέπει να έχουμε μεγάλο στομάχι για να  χωρέσουν όλα  αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, και αφορούν τα κοινά μας προβλήματα και το δημοτικό χρήμα! ...
Πάντως, εμείς, δεν πρόκειται να "ξεχειλώσουμε το στομάχι μας" για το χατήρι αυτών...  με ό,τι υπονοούμε...
ΣΤΑΜ. ΔΑΜ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: