Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Ο Γιώργος Νοταράς «σηκώνει το γάντι…» και ανταπαντά στον Πρόεδρο της Κοινότητας Ερμιόνης Ιωσήφ Γανώση…

Στο blog του «Ο αλιβάνιστος» >>> http://oalivanistos.blogspot.com/
Προηγούμενη αλληλογραφία πάνω στο θέμα 
>>> ΕΔΩ... & ΕΔΩ..
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
«Πάρτε τους τα δαφνόστεφανα που καταθέτουν οι εκπρόσωποι του Δήμου  στο μνημείο των Ηρώων μας»…
Κον Ιωσήφ Γανώση.
Κε, Πρόεδρε, ορμώμενος από πατριωτικό καθήκον και μόνον, αιτούμαι χρόνια τώρα την αποκατάσταση των ηρωικώς πεσόντων υπέρ πίστεως και Πατρίδος Ερμιονιτων αδελφών μας, στην Εθνική Αντισταση 1941/1944. Ο νόμος του Κράτους 1285/1982 ΦΕΚ 115Α είναι ρητός και αναμφισβήτητος!!!

Κ, Πρόεδρε στην πρόσκληση σας για το τελετουργικό της 28ης Οκτωβρίου αναφέρεται ότι καλείται τους εκπροσώπους των Ερμιονιτών, να συνοδεύσουν τα <Ιερά και Εθνικά σύμβολα> που δηλώνουν τα κόκαλα των Μαρτύρων  και των Ηρώων που θυσιάστηκαν για την Πίστη την Αγία και της Πατρίδας την Ελευθερία, χωρίς διακρίσεις και διχαστικές αντιλήψεις.

Κ, Πρόεδρε η εφαρμογή του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων και εν προκειμένω στην Αρχή του τόπου.Και <Ου χρείαν έχομεν μαρτύρων>  αφού ληξιαρχικές πράξεις θανάτου υπάρχουν!         

Κ, Πρόεδρε, συμβουλευτείτε τα πρακτικά των σχετικών αποφάσεων του Δήμου Κρανιδίου και των λοιπών Κοινοτήτων  του Δήμου, που ήδη έχουν αναγνωρίσει τα θύματα της Εθνικής Αντίστασης.

Κ, Πρόεδρε, είναι οδυνηρό η πάντοτε πρωτοπόρος Ερμιόνη,  να ακολουθεί ασθμαίνουσα.

Νοταράς  Γεώργιος


Υ.Γ. Το 2001-2 το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ερμιόνης με Πρόεδρο τον κον Μιχαήλ Καρατζά, είχε αποφασίσει την αποκατάσταση των Αντιστασιακών, πλην όμως ο τότε Δήμαρχος κος Αν. Λεμπέσης δεν υλοποίησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: