Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Ο Γιάννης Γκιόλας στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ για τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα της Ν.Δ. και το εγκληματικό σκάνδαλο της "NOVARTIS ..."



ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ    ΣΥΡΙΖΑ  ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ    1      ΝΑΥΠΛΙΟ
ΤΗΛ - FΑΧ   27520-99454
Email    yiannispolitiko@hotmail.com            13-10 -2019

                                                           
  ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ: «ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ 4%, ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΟ 2,8% ΤΟΥ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΠΙΘΑΝΟ ΦΑΝΤΑΖΕΙ».

  

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας, τόνισε:
1.    Δυστυχώς δεν προβλέπεται καμία θετική εξέλιξη για την οικονομική κατάσταση των μεσαίων και χαμηλών στρωμάτων. Η κυβέρνηση της ΝΔ, φροντίζει μόνο τους οικονομικά ισχυρούς, οι οποίοι  αποτελούν διαχρονικά το απόλυτο «στήριγμά» της.
2.    Ο ΣΥΡΙΖΑ προσβλέπει σε συνεργασίες, πάντα με σκοπό την εκπροσώπηση ενός μεγάλου εύρους δημοκρατικών και προοδευτικών πολιτών
3.     Δεν δικάσαμε κανέναν στο «σκάνδαλο NOVARTIS”. Η Δικαιοσύνη έχει το λόγο. Τα στοιχεία είναι αμείλικτα και οι αριθμοί αδιαμφισβήτητοι. Όταν ο Ελληνικός λαός περνούσε το χειρότερο διάστημα στην κρίση, κάποιοι θησαύριζαν στις πλάτες του.
4.    Εξαιρετικά άσχημη έως και προσβλητική η εικόνα των άδειων εδράνων στο Κοινοβούλιο, κατά την συζήτηση της σύστασης Ειδικής προανακριτικής επιτροπής για τον κ. Παπαγγελόπουλο.
Ολόκληρο το ηχητικό της συνέντευξης, 

Δεν υπάρχουν σχόλια: