Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Δεν έχει κανένα ηθικό φραγμό γυρίστε του την πλάτη....

 Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Μιλάει αυτός, που έκαιγε τα σκουπίδια μέχρι την ημέρα που σταμάτησε να υπάρχει και να λειτουργεί ο Δήμος Ερμιόνης που προσαρτήθηκε στον ενιαίο δήμο Ερμιονίδας. (χωματερή Θερμησίας)   

Μιλάει  αυτός, που λειτούργησε τον βιολογικό Ερμιόνης μετά από 15 χρόνια   θητείας του ως δήμαρχος  με χρήματα ευεργετών – δωρητών έρεε πακτωλός το χρήμα από την Ε.Ε. και τους εθνικούς πόρους αλλά αυτός από ανικανότητα δεν έμπαινε στα προγράμματα για να τα απορροφήσει!...  στη συνέχεια λειτουργεί τον βιολογικό σταθμό χωρίς περιβαλλοντική άδεια και τα επεξεργασμένα απόβλητά τα έριχνε παρανόμως πάλι στη θάλασσα του βόρειου λιμανιού! 
Τις  καταγγελίες για αυτό το θέμα τις έβαζε ο κ. Εισαγγελέας στο αρχείο,  ενώ τώρα οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι συλλαμβάνονται για ρύπανση  του περιβάλλοντος με τη διαδικασία του αυτοφώρου! 
Σε προηγούμενη υπόθεση για διαχείριση των απορριμμάτων  έχουν δικαστεί τελεσιδίκως Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος

Μιλάει  αυτός,   που παρέλαβε τον μεγάλο βιολογικό σταθμό Θερμησίας και από τις κακοτεχνίες διαλύθηκε ο κεντρικός αγωγός αποχέτευσης και στη συνέχεια άφησε αφύλακτο το εργοστάσιο και κλέψανε  πάρα πολλά μηχανήματα από τις εγκατάστασης του. 
Ένα έργο με πόρους της Ε.Ε. και εθνικούς των 2.400.000 εκ. Ευρώ δεν λειτούργησε καθόλου. Η υπόθεση βρίσκεται στη Δικαιοσύνη με την κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος και δεν ξέρουμε μήπως και αυτή πάρει το δρόμο να μπει στο αρχείο μαζί με όλες τις άλλες!! …

Μιλάει αυτός,  που άφησε εκατοντάδες χιλιάδες χρέη ευρώ στο ενιαίο Δήμο Ερμιονίδας και ακόμα μέχρι σήμερα έχουμε εκκρεμότητες, από αγωγές στα Δικαστήρια πολιτών που έχουν κάνει έργο στο Δήμο και άλλα πολλά… 

Μιλάει αυτός, που κυνήγησε με ανήθικο τρόπο   
 το τοπικό μας περιοδικό «Στην Ερμιόνη άλλοτε και τώρα»

Μιλάει αυτός, που διέλυσε τον κοινωνικό μας ιστό με παντοίους τρόπους….

 Μπορώ να γράφω συνέχεια χωρίς κανένα τελειωμό για τον βίο και την πολιτεία αυτού του «κυρίου» στην εκτέλεση των καθηκόντων ως δήμαρχος, με όλους τους παρατρεχάμενούς του και το κραταιό κυβερνών κόμμα, που δημιούργησε και έθρεψε αυτή την «προσωπικότητα»! και την παρέα του,  αλλά σταματώ εδώ….
Το μόνο που μένει είναι, να του γυρίσουμε την πλάτη μήπως συνέλθει και γυρίσει στην κανονικότητα, 
από το βάλτωμα και το διασυρμό που έχει περιέλθει…
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΑΜΑΛΙΤΗΣ 


Εικονοσκόπιο News

Ανάργυρος Λεμπέσης: Τα σκουπίδια δεν προσφέρονται για πολιτικές αντιπαραθέσεις και πολιτικά παιχνίδια!

Εδώ >>> http://eikonoskopionews.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια: