Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Ο Άρειος Πάγος θα καθαρίσει το νοσηρό σκανδαλώδες τοπίο της Novartis που δημιούργησαν "οι πολιτικοί" του πολιτικάντικου βίου! '''




Μετά το χαστούκι του έντιμου αντιεισαγγελέα, η εξεταστική της Novartis

 σπεύδει στον Άρειο Πάγο να τον «πιέσει» – 



Προστατευόμενοι μάρτυρες νομοθεσία: Σε έγγραφό του προς το Τμήμα Προστασίας Μαρτύρων μετά την αναφορά που κατέθεσαν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στην Προανακριτική Επιτροπή την Τετάρτη στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Β. Πλιώτα, ο επόπτης της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς, Παναγιώτης Μπρακουμάτσος, ο οποίος είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος εισαγγελικός λειτουργός για τους προστατευόμενους μάρτυρες του σκανδάλου Novartis απάντησε αρνητικά στις μεθοδεύσεις αποκάλυψης της ταυτότητας των μαρτύρων.
5e4e568b825e63057038c303
Οπως είπε ο βουλευτής Κώστας Καραγκούνης στο δελτίο του Real FM μετά από απόφαση η οποία εγκρίθηκε από την πλειοψηφία Νέας Δημοκρατίας και Κινήματος Αλλαγής η επιτροπή θα ζητήσει από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να επανεκτιμήσει με βάση τα νέα δεδομένα και την άρνηση των δύο προστατευομένων να εμφανιστούν ενώπιον της Βουλής αν εξακολουθούν να συντρέχουν οι λόγοι διατήρησης του καθεστώτος προστασίας.  Ο καθ’ ύλην αρμόδιος εισαγγελικός λειτουργός για τους προστατευόμενους μάρτυρες του σκανδάλου Novartis, τονίζει προς το εν λόγω Τμήμα της ΕΛ.ΑΣ πως οι ενέργειες του θα πρέπει να συντελούνται με γνώμονα την Υ.Α. 429/2018.
Κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θάνος Πλεύρης εξαπέλυσε σφοδρά πυρά κατά της κ. Τουλουπάκη: «Η απόφαση που στήριξαν όλα τα κόμματα της Επιτροπής πλην του ΣΥΡΙΖΑ ήταν να εξετασθούν οι προστατευόμενοι μάρτυρες ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που εξετάσθηκαν από αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Δεν έχουμε τον απαιτούμενο από τον νόμο σεβασμό να μας αποστέλλονται τα έγγραφα που ζητάμε. Οι μάρτυρες αρνήθηκαν να προσέλθουν. Με υπαιτιότητα της Εισαγγελίας Διαφθοράς έχουν διαρρεύσει ονόματα» είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: