Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Προς π. Δημήτριο Αμπελά ιερέα του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Ερμιόνη.


Πατέρα Δημήτριε με μεγάλο προβληματισμό θέλω να σας ενημερώσω (εάν δεν είσαστε ενημερωμένος) πως ο τέως δήμαρχος του τέως Δήμου Ερμιόνης  Αν. Λεμπέσης αναφέρεται συχνά – πυκνά στο blog – Εδώ >>>http://eikonoskopionews.blogspot.com  στο όνομα σας (και στο όνομα  μου προσβλητικά…) ως εξής: (Λεμπέσης)  -Σιγά, σιγά αυτός ο παλιός μου συμμαθητής έρχεται στα λόγια μου τότε που τον παρότρυνα να εγγραφεί στη σχολή Γονέων του Πατέρα Δημήτριου. Μόνον έτσι θα είχε διδαχτεί την σωστή συμπεριφορά ενός Γονέα προς τα παιδιά.

ΣΤΑΜ. ΔΑΜ. >>> - Το πιο πάνω ο Νάργος Λ.... το έχει γράψει πολλές φορές - αμέτρητες -  στο blog  του "Βρομοσκόπιο" Βλέπετε, "έχει αυτός εμπειρίες γονέων" και μάλιστα αυτών των χρόνων. Αλλά διαβάστε τη συνέχεια...

Λεμπέσης - Αν αυτός ο Μάκης είχε τσακιστεί να παρακολουθήσει τα μαθήματα της σχολής Γονέων του Πατέρα Δημήτριου δεν θα περιέπαιζε την επιθυμία της αείμνηστης  Βασιλικής Μάγκου και την απόφαση του Δ.Σ για την παραχώρηση του Ιερού Ναού στην ενορία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. 

>>>(Σ.Σ. Μόνο που εσύ μεταβίβασες με συμβόλαιο παρανόμωςδασική έκταση!- και όχι εκκλησία! ...)

Εύχομαι οι Άγιοι Ανάργυροι να τον φωτίσουν να γραφτεί έστω και αργά στη σχολή Γονέων του Πατέρα Δημήτριου μπας και καταλάβει τη διαφορά του ενός χαρτιού από το άλλο χαρτί!!!

Αντ΄ αυτού, αυτός ο αμόρφωτος διπρόσωπος ψευτοδημοσιογράφος πριν κάμποσα χρόνια εκληπαρούσε τον Δημήτριο Μάγκο να του συμπεριλάβει στο λεύκωμα αποσπάσματα εφημεριδων που υπέγραφε αυτός ο ψαράς...

>>>(Σ.Σ. Ψευδέστατο! χυδαίο! και συκοφαντικό! γιατί ο αείμνηστος Δημήτριος Μάγκος  αυτά τα ρεπορτάζ μου χωρίς να το ξέρω εγώ, τα έχει συμπεριλάβει στο λεύκωμά του για τον Άγιο  Γεράσιμο...)

Αλλά ας έρθουμε στο θέμα μας. Επειδή ο κόσμος ίσως, δεν γνωρίζει τι ήταν η Σχολή Γονέων του Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου, θέλω να ενημερώσω όσους δεν το γνωρίζουν, πως σ' αυτήν  προσκαλούσε ο εφημέριος του Ι.Ν. ομιλητές,  να αναπτύξουν ομιλίες εξειδικευμένες  σύμφωνα με την επιστήμη  και την εμπειρία τους και που αφορούσαν τους γονείς και την οικογένειά τους. 
Σ' αυτές τις εκδηλώσεις είχα παραβρεθεί και με την ιδιότητα του δημοσιογράφου να καλύψω το ρεπορτάζ και είχα αναδείξει την προσπάθεια σας  σεβαστέ π. Δημήτρη (αυτό το ξέρει ο τέως, άρα με συκοφαντεί πιάνοντας στο στόμα του και το όνομά σας...) 
 

Με σεβασμό 

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΑΜΑΛΙΤΗΣ 

 

Παραθέτω ενδεικτικά για του λόγου μου το αληθές, μερικά από αυτά τα ρεπορτάζ και άλλα ντοκουμέντα...







Κυριακή, 28 Ιουνίου 2020

Στη συνέχεια τα σκληρά ντοκουμέντα - τέως του τέως Δήμου Ερμιόνης …


Πως παραχωρήθηκε κατά χρήση στο Δήμο Ερμιόνης (21 /11/1996) από τη Δ/νση Δασών Αργολίδας με τους πιο κάτω όρους (εκτός των άλλων…)ο χώρος που έχει κτιστεί η εκκλησία του Αγ. Γερασίμου στο «Κρόθι» 

Η παραχώρηση διαρκεί όσο υφίσταται ο σκοπός για τον οποίο γίνεται, τελεί δε υπό τους κάτω όρους και υποχρεώσεις, η μη τήρηση των οποίων,  συνιστά λόγο υποχρεωτικής ανάκλησης....


Α)Να μην μεταβιβασθεί ή εκμισθωθεί η έκταση σε τρίτους 
(κάτι που έγινε από τον Δήμαρχο Ερμιόνης Αν. Λεμπέση)

Β) Να διατηρηθεί, προστατευθεί και βελτιωθεί η δασική βλάστηση στους μη καταλαμβανόμενους χώρους, -κάτι που δεν έγινε στη συνέχεια από την ιδιοκτήτρια εκκλησία της Κοιμήσεως Θεοτόκου Ερμιόνης 

Παρά ταύτα 5 μήνες μετά ο παραχωρούμενος χώρος μεταβιβάσθηκε  ως αγροτεμάχιο!!...με συμβόλαιο, από τον τέως του τέως Δήμου Ερμιόνης στην πιο πάνω εκκλησία….

ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΣΎΝΔΕΣΜΟ >>> https://stamdamd.blogspot.com/2020/06/blog-post_30.html

Αντί για καλημέρα 
ΣΤΑΜ. ΔΑΜ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: