Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

Ρεπορτάζ σε όλη την Πελοπόννησο , άλλα χρόνια - σε άλλες εποχές!...

 Επιλογές από το προσωπικό μας αρχείο - αυτό που δεν διέγραψε ο χάκερ σας ...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Στο πλευρό του Δημάρχου Ερμιονίδας με τιμητικά λόγια το Δ.Σ. της ΠΕΔΠ για τους χειρισμούς του στο μεγάλο πρόβλημα των απορριμμάτων στην Ερμιονίδα

 .Η  έκτακτη συνεδρίαση στις 16 Ιουλίου 2012   στην Τρίπολη  με μοναδικό θέμα: "Η διαχείριση των απορριμμάτων στην Ερμιονίδα και η παραίτηση του δημάρχου".

Πλήρη κατανόηση και συμπαράσταση για την πράξη παραίτησης  του Δημάρχου Ερμιονίδας Δημήτρη Καμιζή και των δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων του στη συνεδρίαση της ΠΕΔ Πελοποννήσου,  εξ αιτίας του προβλήματος  αυτού  της διαχείρισης των απορριμμάτων στο δήμο. 

 



Από την αρχή της συνεδρίασης με την εισήγηση του Δημάρχου Καλαμάτας και προέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων  κ. Νίκα και με την τοποθέτηση στη συνέχεια του αντιπροέδρου (Δημάρχου Άργους - Μυκηνών) κ. Καμπόσου   δημιουργή-θηκε κλίμα  ενωτικό,  συσπείρωσης και ομοψυχίας  υπέρ του δημάρχου  και του Δήμου μας. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν όλα τα μέλη  του Δ.Σ. της ΠΕΔ καθώς και δήμαρχοι απ’ όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου που παραβρέθηκαν για να στηρίξουν την κίνηση αυτή της δημοτικής μας αρχής,  που όπως ακούστηκε εκτός των άλλων συγκινητικών και τιμητικών για τους δημοτικούς μας εκπροσώπους   με τη γενναία στάση  τους  αφύπνισαν όλους τους Δήμους και δημοτικούς άρχοντες    της Περιφέρειας   και ταρακούνησαν τους υψηλότερα κυβερνητικούς παράγοντες - Περιφέρειας, Αποκεντρωμένης Διοίκησης και  κεντρικής Κυβέρνησης.

Πολύ καλή και συγκινητική  η παρουσία της δημοτικής αρχής δια του δημάρχου μας, που εισηγήθηκε το θέμα με το γνωστό γλαφυρό του λόγο. Ακόμα, στη δευτερολογία του  με ένα λόγο άκρως συναισθηματικό ο κ. Καμιζής συνέδεσε αυτή την ιστορική στιγμή της συνεδρίασης των εκπροσώπων των Δήμων της Πελοποννήσου με την επανάσταση του 21....   


Γενικά πολύ καλή ήταν και όλη η παρουσία της  αντιπροσωπίας από την  Ερμιονίδα που παραβρέθηκε εκεί. 
Η συνέχεια      της συζήτησης του θέματος  θα γίνει  σήμερα   στην Αθήνα στην  συνεδρίαση της  Κεντρικής Ένωσης  Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)  και με σκοπό να φτάσει μέχρι τον πρωθυπουργό και αν χρειαστεί το θέμα να πάρει και εθνική διάσταση...!!

Προβλήθηκε και τo video καταλύτης... ή video  της ντροπής όπως χαρακτηρίστηκε με τις αηδιαστικές εικόνες  στην υπερχωματερή στο "Σταυρό" Διδύμων,  που είχε φέρει η δημοτική αρχή Ερμιονίδας  και το οποίο δημιούργησε αλγεινή εντύπωση στους παρευρισκόμενους!!...

Το εννιάλεπτο βίντεο  με τις τραγικές εικόνες για  την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο του δεματοποιητή  στο   «Σταυρό Διδύμων» που προβλήθηκε από τη δημοτική αρχή του  Δήμου Ερμιονίδας έπαιξε καταλυτικό ρόλο... Σόκαρε τους συνεδριάζοντες και κάθε παρευρισκόμενο δήμαρχο και άλλους αιρετούς και πολίτες που παραβρέθηκαν εκεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλιού δημαρχείου Τριπόλεως,  καθώς όλοι  διαμόρφωσαν άποψη πάνω στο θέμα.  Γι' αυτό το λόγο και πολύ θετικό ήταν το ψήφισμα που θα μεταφερθεί σήμερα στη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ από τον πρόεδρο του Δ.Σ. της ΠΕΔΠ κ. Νίκα.


Το μέλος του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ  αιρετός του Δήμου  Γορτυνίας Γιάννης Θεοδωρακόπουλος που παραβρέθηκε εκεί, στην τοποθέτησή του πάνω στο θέμα εκτός των σοβαρών άλλων  υπέρ του Δήμου Ερμιονίδας  θα μας πει πως στην αυριανή  (σήμερα ) συνεδρίαση της ΚΕΔΕ στην Αθήνα μόνο η προβολή του video φτάνει δεν χρειάζονται περαιτέρω εισηγήσεις και αναλύσεις πάνω στο θέμα.

Γιώργος Ηλ. Μπουρίκας  
Ο δ.σ. του Δήμου Ερμιονίδας μέλος του Δ.Σ. της ΠΕΔΠ γενικά τοποθετήθηκε θετικά πάνω στο θέμα, ωστόσο μεγάλη αίσθηση προκάλεσε στο σώμα και στους άλλους παρευρισκόμενους ότι απέφυγε να τοποθετηθεί πάνω στο δεύτερο σκέλος του  θέματος αυτό της παραίτησης του δήμαρχου Δ. Καμιζή όπως έκαναν  τα άλλα μέλη λέγοντας, πως "αυτό είναι ενδοοικογενειακή μας υπόθεση"....

Φώτο - ρεπορτάζ 

ΣΤΑΜ.  ΔΑΜ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: