Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Ξένοι ζωγράφοι και άλλοι πολίτες αγάπησαν την Ερμιόνη και νοιάζονται γι' αυτήν...!!

 Επιλογές από το προσωπικό μας αρχείο - 7 Ιουλίου 2012

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Για μια ακόμα φορά προβληματιστήκαμε γλυκόπικρα...  βλέποντας στη νότια παραλία της Ερμιόνης  αυτές τις εικόνες που σας δίνουμε. 

Πρόκειται για δύο  στρογγυλούς τσιμεντένιους οχετούς που οι ιδιοκτήτες  του «Μαντράκι  bar» είχαν μετατρέψει σε κάδους απορριμμάτων. 

Προφανώς τους είδε όπως πληροφορηθήκαμε ο Ιταλός ζωγράφος UMBERTO BEZZOLA  και τους μετέτρεψε με το χρωστήρα του σε έργα τέχνης, δίνοντάς τους μια άλλη διάσταση!! 

Εμείς σας δίνουμε τις εικόνες και τα σχόλια δικά σας.


 Ο κ. BEZZOLA  όπως μας είπαν  είναι και καθηγητής  σε Σχολή Καλών Τεχνών στη Φλωρεντία και  χρόνια τώρα μαζί με τη σύζυγό του είναι εγκαταστημένοι στην Ερμιόνη. Είναι και φίλος με τον  δικό μας καλλιτέχνη – γλύπτη και  ζωγράφο Ιάσωνα Φίελντ  γιο της αείμνηστης Ιφιγένειας Παπαβασιλείου  και το ατελιέ τους το έχουν στα Μαντράκια  κάτω από το σπίτι του Ιάσωνα.

 Ο κ. UMBERTO  B. είναι και αυτός από τους πολλούς ξένους που αγάπησαν αυτόν τον τόπο και το δείχνουν με τον ένα ή άλλο τρόπο.  

Εμείς τους αγαπήσαμε;;
Και τι κάνουμε εθελοντικά για τον δικό μας τόπο, τη γενέθλια γη μας;;......

Φώτο - ρεπορτάζ 

ΣΤΑΜ.  ΔΑΜ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: