Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Σχετικά με τα χρέη του πρώην Δήμου Ερμιόνης – και, «Κατά τη σάλα και τα έπιπλα»… .

-Επιλογές από το προσωπικό μας αρχείο 14 Φεβρουαρίου 2012

 

Είχαμε μια πρόχειρη συζήτηση με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου  Δήμου Ερμιονίδας κ. Τάσο Λάμπρου σχετικά με τα χρέη του πρώην Δήμου Ερμιόνης. Μας είπε, πως εκτός από αυτά που ξεχρεώσαμε και ήσαν πολλά, αυτά που μένουν ακόμα «χοντρικά» είναι περίπου 750.000 ευρώ. Από αυτά τα 450.000€ θα τα διεκδικήσουν οι διάφοροι εργολάβοι, επιχειρηματίες, προμηθευτές από τα αρμόδια δικαστήρια, ενώ τα υπόλοιπα περίπου 300.000 ευρώ δεν μπορούν να πληρωθούν, διότι δεν υπάρχουν παραστατικά από τον πρώην δήμο και δεν έχουν παρθεί οι νόμιμες αποφάσεις.

Αυθόρμητα διερωτηθήκαμε και είπαμε στον κ. Λάμπρου «μα καλά αυτός ο τέως Ερμιόνης και όλοι οι αιρετοί και άλλοι συνεργάτες του δεν ήξεραν τι έκαναν;; Ήσαν εντελώς χύμα;;;»

Ο κ. Λάμπρου έμεινε αμίλητος με ένα μειδίαμα στα χείλη, που μας έλεγε πολλά…

Και εμείς επαναλαμβάνουμε την λαϊκή κυκλαδίτικη ρήση «Κατά τη σάλα και τα έπιπλα» Τουτέστιν μεθερμηνευόμενο, – κατά το λαό και τους άρχοντες που επιλέγει να τον κυβερνούν… Σ' αυτούς συμπεριλαμβάνονται και παλιοί ψηφοφόροι τους και υποστηρικτές τους, που κατόπιν μετάνιωσαν, και ήθελαν αυτοί να ηγηθούν... Έτσι για να μη ξεχνιόμαστε!!

ΣΤΑΜ. ΔΑΜ.
ΥΓ. Δε θέλουμε να  μας ρωτήσετε ποιοι είναι αυτοί, διότι η κοινωνία μας είναι πάρα πολύ μικρή...

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: