Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Πραγματικά πρόκειται για ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ! - και είναι να τραβάμε τα μαλλιά μας!


Μη λυπόσαστε αυτούς που τους στηρίζουν και τους επιλέγουν...

-----------------------------------------------------------------------------------------
Όταν οι «άριστοι» χάνονται στις αριθμητικές πράξεις της Γ΄ Δημοτικού...






Γράφει η Βιβή Σκούρτη 

Τελικά οι «άριστοι» βάλθηκαν να μας πείσουν ότι τα 2, 4 δις που προορίζονταν σύμφωνα πάντα με την απόφαση του ΣΤΕ για τα αναδρομικά των συνταξιούχων, που οι ίδιοι περιέκοψαν με τον ίδιο πάντα υπουργό Εργασίας (Βρούτση) την περίοδο 2012-2013, μπορεί να είναι ίσο - σύμφωνα πάντα με τον «άριστο» Πρωθυπουργό-  με τα άριστα κατά τ’ άλλα Γερμανικά και Αγγλικά, με 1,4 δις όπως είπε από το βήμα της Βουλής, για να καταλήξει η μαγική μαθηματική πράξη που αξίζει για ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ να γίνουν ίσο με 900 χιλιάδες!

            Μάλιστα σύμφωνα με τις Πρωθυπουργικές εξαγγελίες, όποιος παίρνει σύνταξη κάτω από 1000 ευρώ δεν θα λάβει δεκάρα τσακιστή!


Πραγματικά πρόκειται για ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!

Τον δρόμο τον δείχνει η κ. Νικολάου Γ.Γ. Αντι-εγκληματικής Πολιτικής τρομάρα της, η οποία άκουσον-άκουσον, αγόρασε μάσκες για τις φυλακές με απευθείας ανάθεση από Εταιρεία που εισάγει αμορτισέρ.

Τούτο, μάς θυμίζει τον Μπόμπο που πήγε στο Φαρμακείο για ν’ αγοράσει γόπες. Τούτο βέβαια πρόκειται για ανέκδοτο, ενώ στην περίπτωσή μας πρόκειται για πραγματικότητα.

Τώρα αν τους ρωτήσεις ποιος φταίει για όλα τούτα, θα σου απαντήσουν: Ο Παύλος Πολάκης φταίει που καπνίζει, μπορεί και ο Γιώργος Καραϊσκάκης που έβριζε.

Και μια και τον ανέφερα, για καλό μήνα σάς συνιστώ το τραγούδι του Νίκου Καλογερόπουλου που ερμηνεύει ο Παπακωνσταντίνου για τον Καραϊσκάκη.

Καλή σας ακρόαση.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

>>>>>- Η ανάρτηση με το βίντεο είναι του blogger

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης

Καραϊσκάκης ( Όταν γυρίσω θα τους γαμήσω ) Βασίλης Παπακωνσταντίνου ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: