ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΠΟ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ ΣΕ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΠΟΣΑ ΣΗΜΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕ ΚΑΔΟΥΣ ΓΙΑ ΑΠΟΘΕΣΗ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ;

ΕΝΑ . Αυτο

Και εμείς πληρώνουμε ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ από τους υπόλοιπους κατοίκους ( με βαση τα τετραγωνικα ) ακόμα και αν τα σπίτια είναι παραθεριστικές κατοικίες που τον περισσότερο χρόνο δεν κατοικουνται και αρα δεν παραγουν σκουπιδια. Νόμιμη αυτή η φορολόγηση αλλά είναι δίκαια όταν κουβαλάμε εμείς τα σκουπίδια μας;Σε αξία ρεύματος 35 ευρώ δημοτικά τέλη 37 ευρω;

Και έτσι στο Κρανιδι η βιτρίνα είναι αυτη

Δημος

Το καλοκαίρι του 2020, αυτό το δύσκολο καλοκαίρι που η Ερμιονίδα δέχθηκε μεγάλο αριθμό επισκεπτών λόγω της εύκολης πρόσβασης και της ομορφιάς του τόπου μας, ο τεράστιος όγκος των παραγόμενων απορριμμάτων για πρώτη φορά δεν δημιούργησε πρόβλημα και δεν δυσφήμισε την περιοχή μας για άλλη μία φορά.

Σημειωση -  ΣΤΑΜ. ΔΑΜ. Που τον είδε ο κ. δήμαρχος τον μεγάλο αριθμό επισκεπτών που δεν τον είδαμε εμείς και φυσικά για να στηρίξει το άλλοθί του ότι παρά ταύτα αντεπεξήλθε με τον ικανό αντιδήμαρχο καθαριότητας Γιάννη Τσαμαδό και αυτό επειδή ο κ. δήμαρχος "του έλυσε τα χέρια... που τα είχε δεμένα"... ο πρώτος Δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Καμιζής!  

Πες - πες κάτι μένει - ολοκληρώνουμε...

Διαβάστε λοιπόν το παρακάτω άρθρο.Δεν είμαι πια ο μόνος που γράφει για το αδιέξοδο της ανακύκλωσης. Πυκνωνουν οι φωνές και καταγράφονται τα περιστατικά. Η τουλάχιστον κάποια από αυτά. Γιατί οι φωτιές της Ερμιονίδας λείπουν από την καταγραφή.
 Οι χωματερές των 13 νεο ΧΑΔΑ που καίγονταν για χρόνια μετά τον δεματοποιητη. Και φυσικά οι φωτιές στο Ανάθεμα για χρόνια.Αυτες που οι μετρήσεις του ΙΓΜΕ θεώρησαν χωρίς επιπτώσεις.Και έτσι ήρθε το μπάζωμα.