Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

«Είμαστε Λαός, που θάβαμε στις χωματερές βιταμίνη C»

Επιλογές από το προσωπικό μας αρχείο - αυτό που δεν διέγραψε ο χάκερ σας....
 - 5 Φεβρουαρίου 2012
------------------------------------------------------------------------------------------------------

 portokali

.
Πριν λίγες μέρες είχαμε μια συζήτηση με το δήμαρχό μας κ. Δ. Καμιζή με όλες αυτές τις ψυχασθενικές λογικές και συμπεριφορές κυβερνόντων και λαού που βιώνουμε στις μέρες μας και σε μια αποστροφή της συνομιλίας μας λέει ο κ. Καμιζής με την ιδιότητα του παθολόγου ιατρού και με μια οδύνη που απεικονιζόταν στα μάτια του και στον τρεμάμενο λόγο του: «Είμαστε Λαός, που θάβαμε στις χωματερές βιταμίνη C» μπορείτε να το αναλογιστείτε αυτό κ. Δαμαλίτη;
Αυτή τη στιγμή ήρθε στη σκέψη μας ένα περιστατικό, που μας διηγήθηκε ένας πολίτης του Ναυπλίου (γνωστή η περιοχή της Αργοναυπλίας για τους πορτοκαλεώνες της) την άλλη κομπίνα που γινόταν με τις χωματερές των πορτοκαλιών στην περιοχή, εν όψει των πριμοδοτήσεων από την Ε.Ε. Επειδή η πριμοδότηση δινόταν με τα κιλά,  κάτω από τα πορτοκάλια που φορτωνόντουσαν στα αυτοκίνητα που τα πήγαιναν για τη χωματερή βάζανε πέτρες (σε ποσοστό ανάλογα με την κακοήθεια και την απληστία του κυκλώματος) διότι το αυτοκίνητο ζυγιζόταν στις πλάστιγγες μαζί με το φορτίο και αφαιρούσαν από το μικτό βάρος αυτό του αυτοκινήτου και βρίσκανε το καθαρό του φορτίου.
Τελικά ώσπου να σκεπαστούν τα σάπια πορτοκάλια οι χωματερές πορτοκαλιών παρουσιάζανε εικόνες αναθέματος…
Αυτά κάναμε σαν λαός με την εθελοτυφλία, το παράδειγμα και την παρότρυνση θα λέγαμε σε πολλές περιπτώσεις των κυβερνόντων μας και τώρα με μάτια υγρά… πληρώνουμε το τίμημα!!!
ΣΤΑΜ. ΔΑΜ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: