Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Δημήτρης Καμιζής επί τρείς φορές Δήμαρχος Κρανιδίου και Ερμιονίδας...

...ό,τι και να λέτε είχε όραμα για το Δήμο και κυρίως αγάπη και έρωτα για τον τόπο  που τον γέννησε… Αλλιώς δεν κάνεις έργο που μένει,- όπως για παράδειγμα- το πιο κάτω! 

...Οι άλλοι είχαν πεταμένες περιουσίες των Δήμων Ερμιόνης και Κρανιδίου σε κάμπους,  αγρούς και αλλού! και περιμένανε τον ΔΗΜΑΡΧΟ να τα μαζέψει, να τα επισκευάσει ΄- όσα επισκευαζόντουσαν - να τα νοικοκυρέψει και να τα στεγάσει σ' αυτές τις αποθήκες και αλλού...

Για διαφορετική άποψη, εδώ είμαστε και σας περιμένουμε...

ΣΤΑΜ. ΔΑΜ. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 

Στη σελίδα του facebook

Πρωτοβουλίες που έπιασαν τόπο ...

Εργοτάξιο στάθμευσης οχημάτων, μηχανημάτων έργου και φύλαξης εργαλείων του Δήμου Ερμιονίδας στον Αυλώνα Κρανιδίου.

Με την ευκαιρία της χθεσινής μου επίσκεψης στον χώρο αυτό όπου φιλοξενείται για λίγες μέρες κλιμάκιο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας, ήρθαν στον νου μου οι πρωτοβουλίες που έλαβα το 2011 ως δήμαρχος του Δήμου Ερμιονίδας για την αξιοποίηση αυτού του χώρου των αποθηκών εμβαδού 1200 τμ, μέσα σε οικόπεδο 7 στρεμμάτων που ανήκε τότε στην ΑΤΕ. Πράγματι, και έναντι μικρού ενοικίου. μετά από μικρές εργασίες διαμόρφωσης ο χώρος αυτός που είχε από ετών παύσει να χρησιμοποιείται από την ΑΤΕ, έγινε και παραμένει πολύ χρήσιμος για τον Δήμο, το  προσωπικό και τους δημότες.

Θυμάμαι μάλιστα, ότι λίγο πριν από την συγχώνευση της ΑΤΕ με την Τράπεζα Πειραιώς είχα βολιδοσκοπήσει την Διοίκηση της ΑΤΕ στην Αθήνα για την διαθεσιμότητα προς πώληση όλου του χώρου για την αγορά του από τον Δήμο Ερμιονίδας με προοπτική την μετεγκατάσταση εκεί όλων των υπηρεσιών του Δήμου μετά από κατάλληλες εργασίες διαμόρφωσης, ώστε να εξυπηρετούνται καλύτερα σ αυτήν την χωροταξικά νευραλγική θέση, όλοι οι δημότες Ερμιονίδας με άνετη κυκλοφορία ,στάθμευση κλπ.

Φωτογραφίες αρχείου:






Δεν υπάρχουν σχόλια: