Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

Ο συμπατριώτης και φίλος μας Γιώργος Νοταράς στη συνέχεια περί "Ερμιονικού Συνδέσμου" ...

 http://oalivanistos.blogspot.com/

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Τα γεγονότα όπως έγιναν από έναν που τα έζησε με την μαρτυρία και των επιζώντων 1)ΛΙΝΟΣ ΜΠΕΝΑΚΗΣ 2) Καραγεωργίου Ιωάννης 3) Καραγεωργίου Αικατερίνης / οι οποίοι και υπογραφούν την από 28-Μαιου του 1961 αίτηση που κατέθεσε ο Ερμιονίτης Δικηγόρος  Αθηνών   Γεώργιος Οικονόμου και αναφέρει εις το Άρθρον 24ον κατά λέξη: Προσωρινώς και μόνον  δια την μέριμνα προς αναγνώρησιν του Σωματείου θέλει εκλεγεί τριμελές προσωρινόν ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ συμβούλιο όπερ και θα συγκαλέσει Γενική Συνέλευση προς εκλογήν του τακτικού ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. Ο Ερμιονικός Σύνδεσμος αναγνωρισθεί υπό του ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Μέ αυξ.αρ.10942\18-5-1965. Ακριβές θεωρημένο αντίγραφο 11-2-2011.

Νοταράς Γεώργιος

Αγαπητή Ερμιονίδα μας αρέσει δε μας αρέσει εγώ ο Γεώργιος Νοταράς δεν συνηθίζω να θίγω υπολήψεις εκτός εάν οι θιγόμενοι είναι ανυπόληπτοι!!!

Ο ίδιος

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αγαπητέ Γιώργο δεν μπορώ να μη σου απαντήσω στην δεύτερη πρόσκληση – πρόκλησή σου, επειδή αναφέρεσαι σε μένα και μάλιστα με την επωνυμία του blog μου και όχι με το οικογενειακό μου επώνυμο! 

Έτσι, διαβάζοντας το σχόλιό σου  αναρωτιέμαι, όλα αυτά τα στοιχεία που παραθέτεις τι σχέση έχουν με τη σημερινή διοίκηση του Συνδέσμου η οποία λειτουργεί σύμφωνα με το εν ισχύει καταστατικό του 1991 και το οποίο έχω αναρτήσει >>>ΕΔΩ... και μάλιστα αποδίδοντάς τους ανεπίτρεπτους χαρακτηρισμούς!! Μη ξεχνάς Γιώργο, πως εμένα με έχουν σύρει στα δικαστήρια με μηνύσεις και αγωγές αποζημίωσης για το τίποτα… Επομένως, επειδή συνδεόμαστε με μακρόχρονη φιλία και ξέρουμε μεταξύ μας όλη τη ζωή και τις χιλιάδες περιπέτειές μας μέσα στη θάλασσα και  εσύ, ταξιδεύοντας  σε όλους τους ωκεανούς και τις χώρες της υδρογείου, γι’ αυτό και μόνο, σε παρακαλώ σεβάσου την ιστορία σου! και τα καρδιοχτύπια σου,  στα ύστατα χρόνια του μακρόχρονου βίου σου…

Με εκτίμηση

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΑΜΑΛΙΤΗΣ  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: