Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Ο Πρόεδρος της Δ. Κ. Ερμιόνης δεν απαντά σε ό,τι κρύβεται πίσω από εξωθεσμικές λούμπεν καταστάσεις και γκρουπούσκουλα του παρελθόντος...

 Το ερώτημα μας είναι, πως να αισθάνεται ο κ. δήμαρχος, όταν  μετά την κάλυψη που έκανε δημόσια στους συνεργάτες του, την επόμενη μέρα η αντιδήμαρχος Αγγελική Λούμη - Γιαννικοπούλου εκτόξευσε σφοδρή επίθεση κατά  του Προέδρου της Δ.Κ. Ερμιόνης Ιωσήφ Γανώση. -> Αυτό τα λέει όλα ... Σ.Δ.

ΥΓ. Λούμπεν: Άνθρωποι του περιθωρίου, χωρίς ταξική συνείδηση...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021DK ERMIONIS ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ως  Πρόεδρος της Κοινότητας Ερμιόνης, μετά το Δελτίο Τύπου του  Δήμου Ερμιονίδας στις 4ης  Mαρτίου 2021 με την δήλωση του Δημάρχου Ερμιονίδας κου Γεωργόπουλου (περί σχολιασμού της τοπικής επικαιρότητας) διαμηνύω τα κάτωθι:

Η πολιτική τοποθέτηση, τα μηνύματα και η στήριξη σε πρόσωπα και επιλογές του κυρίου Δημάρχου είναι απόλυτα σεβαστά εκ μέρους της Κοινότητας μας.

Συμμερίζομαι το γενικό μήνυμα και την ερμηνεία της δήλωσης του κ. Δημάρχου που συντάχθηκε σε κλίμα προσωπικής φόρτισης και σε συνθήκες πολιτικής πίεσης.

Αυτονόητο είναι και να αναγνωρίζω το δικαίωμα και την θέληση να καθορίζει ο ίδιος την πολιτική ατζέντα και τον τρόπο άσκησης των καθηκόντων του και τις εφαρμογές του αυτοδιοικητικού προγράμματος του, μετά την συντριπτική εντολή που ενέκριναν οι συμπολίτες μας.

Η οποιαδήποτε ανταπάντηση σε συνεχιζόμενες επιστολές με ακραίους προσωπικούς χαρακτηρισμούς και διχαστικό πολιτικό λόγο συντεταγμένη πίσω από εξωθεσμικές  λούμπεν καταστάσεις και γκρουπούσκουλα του παρελθόντος, που προσπαθούν κολακεύοντας να  εμφυτέψουν  πνεύμα και λογικές που ταλαιπώρησαν την κοινωνία μας προπαγανδίζοντας ένα κλίμα όξυνσης, είναι πλέον αδόκιμη, για ό,τι εμείς ως Κοινότητα Ερμιόνης θέλουμε να υπηρετήσουμε.

Εφόσον συνεχίζουν και επιμένουν σε μια άγονη αντιπαράθεση, θεωρώντας ότι η ξεκάθαρη τοποθέτηση του κυρίου Δημάρχου και η ομπρέλα προστασίας που τους πρόσφερε  δεν τους ικανοποιεί, μας αφήνει πλέον αδιάφορους  και δεν θα τους ακολουθήσουμε  στα δικά τους αδιέξοδα. >>>>

Ως Πρόεδρος της Κοινότητας μας, διαμηνύω προς κάθε κατεύθυνση οι συνεργάτες μου και εγώ σταθεροί στο καθήκον και τις υποχρεώσεις μας συνεχίζουμε ομόψυχα και συντεταγμένα.

Αντλώντας δυνάμεις από την ιστορία της πόλης μας, τον πολιτισμό της και τα ήθη της, την  δυναμική της τοπικής μας κοινωνίας και την ανεκτικότητα των συμπολιτών μας, εργαζόμαστε καθημερινά για την επίλυση κάθε προβλήματος από άκρη σε άκρη της πόλης, των παραγωγικών και παραθεριστικών οικισμών της στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας.

Εξυπηρετώντας τον κάθε συμπολίτη μας από τον πιο αδύναμο έως τον πιο ευκατάστατο, από την Αγία Ερμιόνη έως το Μπίστι, από την Κουβέρτα έως τον Κάμπο της παραγωγής και της αγροτιάς.

Στα επόμενα δυόμιση χρόνια της αυτοδιοικητικής μας θητείας έχουμε να οργανώσουμε, να δημιουργήσουμε και να φροντίσουμε αρκετά πράγματα, για τα οποία θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και ακόμη περισσότερα,  στηριζόμενοι και στην αρωγή, την συνεργασία και τις δυνατότητες της Δημοτικής Αρχής Ερμιονίδας, των εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής μας , των υπηρεσιακών παραγόντων και τις πολιτικές κατευθύνσεις του κυρίου Δημάρχου.

Στον ενάμιση χρόνο που υπηρετούμε την εντολή της Ερμιονίτικης κοινωνίας με το έργο μας το έχουμε αποδείξει και συνεχίζουμε…

Πάντα σε ένα δημοκρατικό αυτοδιοικητικό γίγνεσθαι υπάρχουν η ένταση, οι διαφωνίες, οι αστοχίες και οι διαφοροποιήσεις που είναι συστατικά της πολιτικής ζωής και δράσης.

Για την πολιτική μας συμπεριφορά και τα έργα μας  είμαστε στην κρίση των συμπολιτών μας και κρινόμαστε από τα πεπραγμένα μας  και στο τέλος κάθε τετραετίας  η αξιοσύνη μας …θα φανεί  στο χειροκρότημα …

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ

ΙΩΣΗΦ ΓΑΝΩΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: