Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

«Η εν πολλαίς αμαρτίαις ΔΕΥΑΕΡ» και η ευθύνη του Δημάρχου Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλου….

Συχνά πυκνά διαβάζουμε στα blog ανακοινώσεων (!) δημοσιεύσεις Δελτίων Τύπου του επικ, της ΠΡΟΣΥΕΡ Δ.Σ. της αντιπολίτευσης Τάσου Λάμπρου, με επιλεκτικό αντιπολιτευτικό έλεγχο κατ’ επανάληψη, μόνο στη ΔΕΥΑΕΡ, στηλιτεύοντας τον τρόπο που η διοίκηση και κυρίως ο πρόεδρός της διαχειρίζεται τα διάφορα θέματα και  κυρίως τα οικονομικά. 

Ωστόσο, δεν διαβάζουμε στις αναφορές του κ. Λάμπρου να αναφέρεται στις ευθύνες του κ. δημάρχου αφού αυτός έχει διορίσει τον πρόεδρο και τα άλλα μέλη του Δ.Σ. (της πλειοψηφίας) 

Και πως να το κάνει αυτό ο κ. Λάμπρου αφού έχει συνεργαστεί ως επικεφαλής παράταξης της αντιπολίτευσης με τον κ. δήμαρχο, δίνοντας του δύο δ.σ. από την  παράταξή του, - την κ. Αγγελική Λούμη – Γιαννηκοπούλου που διορίστηκε από τον κ. δήμαρχο σχεδόν υπεραντιδήμαρχος, δίνοντάς της πολλές αρμοδιότητες (τις αφαίρεσε από δικούς του αντιδημάρχους!!) όπως και να ασκεί «υπερδιοίκηση» στην ΔΕΥΑΕΡ. 

Ακόμα ο κ. Λάμπρου  έδωσε και το δ.σ. της παράταξής του κ. Εμμανουήλ Φλωρή τον οποίο διόρισε ο κ. δήμαρχος ως πρόεδρο του Ν. Π. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ερμιονίδας. 

Επίσης και ο διορισμένος  Γ.Γ. του Δήμου από την παράταξη του κ. Λάμπρου προέρχεται....

Κλικ εδώ -> Περί ορισμού αντιδημάρχων - απόφαση 2η του κ. δημάρχου μέσα σε διάστημα 48 ημερών...

Παράξενα πράγματα και συνεργασίες…. Και το λέμε αυτό, διότι 80- 100 δημότες θέτουν κάθε φορά  υποψηφιότητα στις εκλογές με την παράταξη του κ. δημάρχου! Από αυτούς που εκλέγονται δεν υπάρχουν ικανοί αιρετοί για να καλύψει ο κ. δήμαρχος αυτές τις θέσεις;;; ή μήπως αυτοί οι κύριοι και οι κυρίες στέκονται στα προεκλογικά πάνελ μόνο για το χειροκρότημα και την άλλη ημέρα των εκλογών όσοι/ες δεν εκλέγονται εξαφανίζονται μέχρι τις επόμενες εκλογές για να επανέλθουν ως υποψήφιοι/ες χωρίς καμία αιδώ!! 

Είναι θέματα μεταξύ πολλών άλλων που μας προβληματίζουν βαθιά από τη θέση του ενεργού πολίτη και θεωρούμε πως πρέπει να μην περνάνε απαρατήρητα, να προβληματίσουν και άλλους συμπολίτες μας, γιατί διαφορετικά αλήμονό μας …

ΥΓ. Από την ανάρτηση αυτού  του σημειώματος μέχρι να περάσει το 48ωρο κι' ακόμα, δεν θα ανοίγω την πόρτα του σπιτιού μου γιατί δεν θα είναι ο γαλατάς.... Το καταλαβαίνω άλλωστε αυτό, από το κτύπημα της πόρτας….   

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΑΜΑΛΊΤΗΣ 

Ιδιοκτήτης & διαχειριστής αυτού του ιστολογίου 

(για να διευκολύνω τα όργανα του Νόμου...)

Δεν υπάρχουν σχόλια: