Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

Θετικό κρούσμα covid-19 σε υπάλληλο του Δήμου στον τομέα της καθαριότητας των γραφείων.

Την Τρίτη πήγαμε και εμείς στο κοινοτικό κατάστημα Ερμιόνης όπως και άλλοι συνεπείς πολίτες να πληρώσουμε τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΕΡ στο γραφείο του Δήμου, αλλά βρήκαμε τις πόρτες κλειστές και δύο ανακοινώσεις στην πόρτα εισόδου. Στην μια αναγραφόταν ότι το ΚΕΠ θα μείνει κλειστό μέχρι στις 26 του μηνός και η άλλη πως αν θέλετε να πληρώσετε τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΕΡ μπορείτε στα ΕΛΤΑ ή στα γραφεία της ΔΕΥΑΕΡ στο Κρανίδι. Καμία άλλη ενημέρωση για τους λόγους που είναι κλειστά τα γραφεία του Δήμου. 

Χθες επιστρέφοντας από την αιμοκάθαρση στην Ερμιονίδα συναντήσαμε στο δρόμο το ασθενοφόρο του Κ. Υ. Κρανιδίου να πηγαίνει προς την Αργοναυπλία και μέσα οι συνοδοί (ιατρός(;) νοσηλευτές) φορούσαν τις προστατευτικές στολές από τον ιό του covid. 

Προσευχηθήκαμε και είπαμε, πολύ δύσκολοι καιροί για την ανθρώπινη κοινωνία....

ΣΤΑΜ. ΔΑΜ.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου, γιατί σε εμάς η δημοτική αρχή δεν στέλνει  δημοσιεύματα για την ενημέρωση των χιλιάδων αναγνωστών μας, παρά μόνο μηνύσεις και αγωγές με χρηματική αποζημίωση!!...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 Κρανίδι, 16.03.2021

Ανακοίνωση

Σας ενημερώνουμε πως σήμερα, Τρίτη 16 Μαρτίου 2021, όλες οι υπηρεσίες του Δήμου Ερμιονίδας (Διοικητική, Οικονομική, Ταμειακή, Τεχνική, Υπηρεσία Πρασίνου, Δόμησης, Νομικό Πρόσωπο Κ.Π.Α.Π.Π., ΚΕΠ Κρανιδίου) θα είναι κλειστές καθώς παρουσιάστηκε θετικό κρούσμα covid-19 σε υπάλληλο του Δήμου στον τομέα της καθαριότητας των γραφείων.

Θα πραγματοποιηθεί απολύμανση σε όλους τους χώρους του Δημαρχείου και των αντίστοιχων γραφείων και δειγματοληπτικός έλεγχος των υπαλλήλων στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου. Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε.

Η υγεία των υπαλλήλων και των δημοτών παραμένει πρώτη μας προτεραιότητα.

Τηρούμε τα μέτρα προστατεύοντας τον εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας.

Ο Δήμαρχος

Γιάννης Γεωργόπουλος

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: