Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Τρίτη 13 Απριλίου 2021

Το δικαίωμα των πολιτών στην ενημέρωση....

 

Ο Δήμος μας δια του δημάρχου έστειλε επιστολή στον κ. Χαρδαλιά με θέμα τη μάστιγα του covid 19 και απάντηση δεν πήρε, καθώς δεν έχουμε ενημέρωση. Όπως επίσης και στον κ. πρωθυπουργό.  

Ο κ. δήμαρχος προσέφυγε στην «Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εγκλήματος» για την αποκάλυψη ψευδωνύμου σε σελίδα του facebook ακόμα περιμένουμε την απάντηση.

Δεν έχουμε ακόμα ενημέρωση για την εξέλιξη της αγωγής που έχει υποβάλλει κατά του Δήμου μας ο συμπολίτης μας Γεώργιος Ιωαν. Γεωργόπουλος και ζητάει αποζημίωση για ζημιές που προκάλεσε σε περιουσία  του η θεομηνία  τον Οκτώβριο του 2018 ενώ η αγωγή κατατέθηκε λίγες ημέρες από την ανάληψη των καθηκόντων της σημερινής δημοτικής αρχής 1 Σεπτεμβρίου 2019. 

Και εμείς, οι απλοί δημότες, μέσα σ’ αυτή τη περιδίνηση που  δημιουργεί  η απαξία και η περιφρόνηση που δεχόμαστε από τους δημοτικούς μας  άρχοντες για το δικαίωμα  που έχουμε στην ενημέρωση ως πολίτες, στεκόμαστε άναυδοι και αποσβολωμένοι….   

ΣΤΑΜ. ΔΑΜ. 


Η συζήτηση στο Δ.Σ. Δήμου Ερμιονίδας περί διορισμού δικηγόρου με αφορμή Αγωγή αποζημίωσης κατά του Δήμου και της Π.Ε. Αργολίδας για Ι.Χ αυτοκίνητο συμπολίτη μας που η θεομηνία «ΖΟΡΜΠΆΣ» του προξένησε σοβαρές ζημιές όπως διαβάζουμε… >>>>





Δεν υπάρχουν σχόλια: