Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

Το ήθος του τέως ΠτΔ κ. Προκόπη Παυλόπουλου

>>>ΠΗΓΗ

Μία αποκάλυψη για τις τραγικές στιγμές της πυρκαγιάς στο Μάτι επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά το ήθος του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο Βήμα, Ο τ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας αρνήθηκε να χρησιμοποιήσει το Σινούκ για να επιστρέψει από την Τρίπολη που βρισκόταν, παρά το ότι η πυρκαγιά είχε μόλις εκδηλωθεί.

Ετσι λοιπόν διαπιστώνεται ότι στις 16:16:21 της 23ης Ιουλίου 2018 υπήρχε επικοινωνία Πύργου Ελέγχου του αεροδρομίου Πάχης Μεγάρων (έδρα ελικοπτέρων Σινούκ Αεροπορίας Στρατού) με Διοικητή Πάχης Μεγάρων για να ετοιμαστεί ελικόπτερο αυτού του τύπου για να πάει στην Τρίπολη να πάρει τον Πρόεδρο Δημοκρατίας. (Σημείωση: Από ώρα 16:15 έως 16:30 υπολογίζεται ότι εκδηλώνεται η πυρκαγιά στο Νταού Πεντέλης). Σημειώνεται ότι κανείς από το αεροδρόμιο δεν αναφέρεται σε αδυναμία πτήσης. Στις 16:37:38 της ίδιας ημέρας καταγράφεται επικοινωνία Πύργου Ελέγχου Πάχης Μεγάρων με στρατιωτικό.

Τον ενημερώνει ότι επικοινώνησε η Προεδρία της Δημοκρατίας για ακύρωση της συγκεκριμένης πτήσης γιατί ο Πρόεδρος Δημοκρατίας, δεν θα παρέμενε στην Τρίπολη όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ. Αλλά επέλεξε να γυρίσει πίσω οδικώς παρά την πυρκαγιά που είχε κλείσει την Αθηνών – Κορίνθου, επιλέγοντας να κάνει τον κύκλο (από το Αλεποχώρι). Αυτό, για να μην απασχολήσει το Σινούκ, λόγω της προγενέστερης πυρκαγιάς που είχε εκδηλωθεί στην Κινέττα.

Άλλη μία απόδειξη του ήθους του Προκόπη Παυλόπουλου που λείπει εμφανώς από την σημερινή πολιτική σκηνή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: