«Ερμιονίδα μας αρέσει, δεν μας αρέσει»

Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021

Νέοι συμπατριώτες επιστήμονες που μας κάνουν υπερήφανους και στο εξωτερικό της χώρας ...

 Ένας από τους χιλιάδες επιστήμονες ο Σταμάτης Ιω. Τσαμαδός, που κάνουν καριέρα στο εξωτερικό, επειδή η μάνα πατρίδα - και αυτοί που την κυβερνούν -   διώχνουν τα παιδιά μας στην ξενιτιά!!

 - Μια αιμορραγία ακατάσχετη, που η πληγή  της δεν κλείνει ...  

 ΣΤΑΜ. ΔΑΜ. 

Τα τρία παιδιά της οικογένειας Ιωάννη και Σοφίας Τσαμαδού.
Από δεξιά ο Σταμάτης 
---------------------------------------------------------------------------------- 


ΕΡΜΙΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια ο «Ερμιονικός Σύνδεσμος» επιθυμεί να εκφράσει και δημοσίως, τα θερμά συγχαρητήρια όλων μας, στο μέλος του Συνδέσμου μας, ορθοπεδικό γιατρό Σταμάτη Ιω. Τσαμαδό.Ο Σταμάτης, μετά από ένα εξαντλητικό εξεταστικό διήμερο, ενεγράφη από το Διοικητικό Συμβούλιο Ορθοπεδικής Χειρουργικής του Βασιλικού Κολλεγίου Χειρουργών του Εδιμβούργου (RCSI), στα μέλη του Βασιλικού Κολλεγίου Χειρουργών (FRCS) της Αγγλίας και της Ιρλανδίας.

Ο Σταμάτης, μετά από την αποφοίτησή του από την ιατρική σχολή, πήρε ειδικότητα ευρωπαίου ορθοπεδικού (FEBOT) στο Λονδίνο, όπου και κατοικεί μόνιμα τα τελευταία χρόνια, εργαζόμενος ως senior κλινικός ορθοπεδικός, στο Royal Free Hospital στο Hampstead.

Στον αγαπητό μας Σταμάτη, εκτός από τα θερμά μας συγχαρητήρια, μεταφέρουμε την ευχή όλων μας να προοδεύει πάντα υγιής και ευτυχισμένος, τόσο στον ιδιαίτερα δύσκολο τομέα της ειδικότητάς του, όσο και στην προσωπική του ζωή!

Το Δ.Σ. του Ερμιονικού Συνδέσμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: