Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Η πεζοδρόμηση των παραλιών της Ερμιόνης πρέπει να είναι προς όφελος των πολιτών - περιπατητών …



 


Επειδή σύμφωνα με τις εικόνες που βλέπουμε και  τις συμπεριφορές ορισμένων επαγγελματιών – καταστηματαρχών εστίασης, καταλαβαίνουμε,  πως ο διάλογος που προτείνουν με τη δημοτική αρχή για την πεζοδρόμηση,  γι’ αυτούς σημαίνει να καταλάβουν αυθαιρέτως με τραπέζια και καθίσματα περισσότερο χώρο του ασφαλτοστρωμένου δρόμου, πεζοδρομιών και κρηπιδωμάτων!!!  

Σκέπτονται και το κάνουν πράξη, πως ό,τι κοινόχρηστος χώρος περισσεύει τους ανήκει και έχουν το δικαίωμα να βάζουν επί πλέον τραπεζάκια, καρέκλες σκαμπό, ψυγεία και πολλά άλλα... Οι δε πεζοί πολίτες περπατούν σαν στρατιωτάκια, ο ένας  πίσω από τον άλλο ..

Και δεν ξέρουμε κ. δήμαρχε αν ο Δήμος εισπράττει κάποια δημοτικά τέλη γι’ αυτές τις επιπλέον αυθαίρετες καταλήψεις εις βάρος της ελεύθερης και ευχερούς  κίνησης των πολιτών!!!

Αυτό θα το βλέπαμε εάν  κάθε χρόνο λογοδοτούσατε στους δημότες  για τα οικονομικά πεπραγμένα και έργα του Δήμου, που δυστυχώς  και αυτό μέσα σε τόσα άλλα  δεν το βλέπουμε!

Επομένως κ δήμαρχε  με αυτές τις λογικές και συμπεριφορές θεωρούμε, πως ο Δήμος μας δεν μπορεί να προχωρήσει και θα βαλτώσει!.. 

Έτσι, θα αναγκαστείτε να στραφείτε  προς τους Ευεργέτες και Δωρητές

 του Δήμου για τις ανάγκες του...  

ΣΤΑΜ. ΔΑΜ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: