«Ερμιονίδα μας αρέσει, δεν μας αρέσει»

Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021

Αρχι- σιδηρουργέ τ. δήμαρχε η Βιβή σου βρήκε δουλειά που την ξέρεις, χρήσιμη για τη διάσωση της ιστορίας μας!

 Νάργο -> «μια στο καρφί και μια στο πέταλο»…


ΠΑΕΙ- ΕΛΑ
Στις αποθήκες του Δήμου μας, εδώ και περίπου ένα μήνα «αναπαύεται» το παλαιό φανάρι της Ερμιόνης που αρκετοί συμπολίτες μας είχαν αναζητήσει επίμονα να επιστρέψει στην πατρίδα μετά το «ξερίζωμά» του.
Είναι σε κακή κατάσταση και ασφαλώς χρειάζεται επισκευή και μάλιστα από ειδικούς τεχνίτες.

Να, λοιπόν η ευκαιρία για τον αρχι-σιδηρουργό, να μαζέψει τα κοπέλια του και να πάει να το επισκευάσει. Αυτή είναι η δουλειά του και το έχει αποδείξει ότι σε αυτές τις εργασίες κάνει… θαύματα! Όπως μας έχει άλλωστε πληροφορήσει ο Ερμιονίτης βιογράφος του.
Φυσικά οι εργασίες του ματσακωνίσματος να γίνουν αδαπάνως, καθώς αυτή ήταν η δουλειά του επί αψύχων και εμψύχων.
Λοιπόν κύριοι του Δήμου Ερμιονίδας επιστρατεύστε τον, δώστε του δουλειά, άλλωστε καθημερινά γύρω από τα πόδια σας γυρίζει. Να μια ευκαιρία ανταπόδοσης για την πολύχρονη αμοιβή του που αντιστοιχεί χιλιάδες ευρώ από τις τσέπες του Ερμιονίτικου λαού.
Βιβή Σκούρτη

Εσείς, Georgia Pavlidou, Margarita Dimaraki και 12 ακόμη
2 σχόλια
Τέλειο!
Τέλειο!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

2 σχόλια

 • Σταμάτης Δαμαλίτης
  Αρχι- σιδηρουργέ τ. δήμαρχε η Βιβή σου βρήκε δουλειά χρήσιμη για τη διάσωση της ιστορίας μας! -> Λοιπόν άσε τα προξενειλίκια και άλλα εις - ίκια... και πήγαινε να κάνεις και κάτι χρήσιμο για το Δήμο μας! - Αρκετά πια μας ταλαιπώρησες και μας έκθεσες!... ...
  • Μου αρέσει!
  • Απάντηση
  • 10 λ.
  • Τροποποιήθηκε
 • Ioannis Voganatsis
  Θα παρακαλουσα οπου ειναι δυνατον, στις παλιες φωτογραφιες που δημοσιευονται, να αναφερονται οσα ονοματα συμπατριωτων μας γνωριζουμε. Οσο ακομα υπαρχουν καποιοι που τους αναγνωριζουν. Ειναι κριμα να χαθουν.
 • Δεν υπάρχουν σχόλια: