Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

Είχανε συνηθίσει με τα καθρεφτάκια… και τις χάντρες… του Νάργου ....


...Όπως ο Κολόμβος που τα μοίραζε στους ιθαγενείς του Νέου Κόσμου!

Επιλογές από το προσωπικό μας αρχείο - συνέχεια...

22 Ιουλίου 2011 

 


Αρκετοί εδώ στην Ερμιόνη και στον ευρύτερο πρώην δήμο,  πολίτες της «κουλτούρας»… και της «προσφοράς»… είχαν συνηθίσει με τα καθρεφτάκια… και τις χάντρες… του Λεμπέση που τους πρόσφερε  για να τους εντυπωσιάσει και να τους δελεάσει για τις οποιεσδήποτε προσφορές τους… στο δήμο.

Και ενώ οι καιροί αλλάζουν και τώρα που η σημερινή Δημοτική αρχή (Δήμου Ερμιονίδας) προσπαθεί να αλλάξει αυτή τη νοσηρή νοοτροπία που προσβάλλει τη δημοκρατική έννοια «ΔΗΜΟΣ» και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, αυτοί οι κύριοι και οι κυρίες εκφράζουν με κάθε τρόπο παράπονα και τη δυσαρέσκειά τους….

Παιδιά του Λεμπεσιακού καθεστώτος… τα κατεβατά με τις ευχαριστίες... και τις ευγνωμοσύνες... του Λεμπέση και κάποιων  συνεχιστών του τώρα,  στον ΠΑΡΑΤΗΡΗΤH σας και στο φιλικό σας blog, τέρμα!! Επίσης, τέρμα οι τιμητικές πλακέτες, (που είχαν χάσει την αξία τους…) οι τριήρης ως έμβλημα του δήμου σε χαρτί ρολό(!) και ότι άλλο του κατέβαινε… και εννοούσε… ως έπαινο ο «ηγέτης» σας.

Όλοι μας έχουμε υποχρέωση προς το Δήμο, χωρίς καμία αμοιβή ηθική ή υλική. Ο «ΔΗΜΟΣ» ανήκει σε εμάς και εμείς σ’ αυτόν. Έχουμε υποχρέωση να τον στηρίζουμε και να τον αναδεικνύουμε, με ό,τι τρόπο μπορεί ο καθένας μας. Αυτά τα «καθρεφτάκια» η οτιδήποτε άλλο, πρέπει να περάσουν πλέον στο παρελθόν!
stam.dam.d.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: