Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Δήμαρχε Ερμιονίδας Ιωάννη Γεωργόπουλε τα ντοκουμέντα που σας εκθέτουν είναι στη διάθεση του blog.....

Κρατάμε μυστικά και ντοκουμέντα...

Κύριε δήμαρχε μετά την πρόσκαιρη  λάμψη και την γκλαμουριά, έρχεται η σκληρή και αμείλικτη καθημερινότητα για κάθε δήμαρχο, αλλά και κάθε πολίτη ... 

stam.dam.d. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


ΚΡΑΝΙΔΙ 13/09/2021



 «Προφάσεις εν αμαρτίες και άλλα ψεύδη προκειμένου να δικαιολογηθεί 

η απραξία των δυο χρόνων της Δημοτικής Αρχής»

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ . Γ Γεωργόπουλος, συνεχίζει να εκτίθεται με τις απαντήσεις του στην καλοπροαίρετη κριτική, την οποία ασκούμαι με σκοπό να τον παρακινήσουμε να εγκαταλείψει την απραξία του και να προχωρήσει στην παραγωγή δημοτικού έργου. Στην δεύτερη λοιπόν απάντησή του μεταξύ άλλων θεμάτων  πέραν των χαρακτηρισμών αναφέρει επί λέξη τα εξής..

«Μιλάει χωρίς την παραμικρή ντροπή για την εκμετάλλευση της δωρεάς του Κώστα ¨Έλληνα από το 2013 δηλαδή την παλιά οικία στο Κρανίδι, το οικόπεδο των 8 στρεμμάτων και τα 200.000,00 ευρώ για την κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου, όταν μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει από τον Δήμο Ερμιονίδας η αποδοχή της δωρεάς του ευεργέτη , κάτι που ανακαλύψαμε όταν προσπαθήσαμε να υλοποιήσουμε τις υπάρχουσες μελέτες και αφού  διαπιστώσαμε ότι δεν έχει γίνει ούτε η μεταγραφή στο Υποθηκοφυλακείο».

Επειδή η μνήμη μου βρίσκεται σε καλή κατάσταση, εξεπλάγην όταν διάβασα τα παραπάνω γιατί ήμουν σίγουρος ότι η πράξη δωρεάς του αειμνήστου Κωνσταντίνου Δημότση ή Έλληνα, είχε ολοκληρωθεί πλήρως μετά την δημοσίευση της διαθήκης του από την συμβολαιογράφο, της επιλογής του  εν ζωή,  κ. Αγγελική Γκιώνη από το 2013. Είναι γνωστό επίσης ότι η δωρεά αυτή έγινε, όταν στην Δημοτική Αρχή στην οποία συμμετείχα και εγώ βρίσκονταν η τότε παράταξή μας με Δήμαρχο τον κ. Δημήτρη Καμιζή, ο οποίος είχε παροτρύνει την δωρεά του αειμνήστου δωρητή, με τον οποίο διατηρούσε φιλική σχέση και για ηθικούς λόγους  θα ήταν αδύνατον να μην φροντίσει για την ολοκλήρωσή της.

Επισκέφτηκα την Δευτέρα 13/9 το υποθηκοφυλακείο Μάσητος και μετά από αίτησή μου αυθημερόν έλαβα αντίγραφα, τα οποία επισυνάπτω. Πράξη αποδοχής κληρονομιάς με Α/Α 6817 02/05/13, αίτηση περίληψης μεταγραφής με αρ. πρωτοκόλλου 378 02/05/13 και πιστοποιητικό μεταγραφής με αρ. πρωτοκόλλου ΜΓ/378.

Τα αναφερόμενα λοιπόν από τον κ. Γ Γεωργόπουλο ότι  η μη αξιοποίηση της περιουσίας του αειμνήστου δωρητή Κώστα Δημότση ή Έλληνα στα δυο χρόνια που πέρασαν, οφείλεται δήθεν στο ότι δεν υπήρχε πράξη αποδοχής και μεταγραφή των κληρονομουμένων στοιχείων είναι ψευδή και ανυπόστατα, προσβλητικά στην μνήμη του δωρητή αλλά και όσων εκείνη την εποχή χειριστήκαμε αυτή τη μεγάλη πράξη δωρεάς του και ξεκινήσαμε την αξιοποίησή της  με την επισκευή της στέγης της κατοικίας του και την ανάθεση για εκπόνηση αρχιτεκτονικής μελέτης για την δημιουργία μικρού Κλειστού Γυμναστηρίου.

Αυτή λοιπόν αγαπητοί συνδημότες είναι η αξιοπιστία του Δημάρχου και το ελάχιστο που μπορεί να κάνει είναι να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη.

 

Για τη Δημοτική Παράταξη ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ

Τάσος Λάμπρου

Δημοτικός Σύμβουλος

Δήμου Ερμιονίδας


Δεν υπάρχουν σχόλια: