Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Δήμαρχε Ερμιονιδας Γιάννη Γεωργόπουλε - κοίταξέ με καλά, έχουμε το ίδιο ηθικό ανάστημα;;; ...

 Η τελευταία φράση από το κείμενο - απάντηση του κ. δημάρχου

[...]Τον καλούμε λοιπόν, αν έχει το ηθικό ανάστημα, μέσα από αυτή τη δημοσίευση να ανακαλέσει άμεσα τα ψεύδη του, διότι οι εξαγριωμένοι συμπολίτες μας που έχουν επικοινωνήσει μαζί μας για αυτό το θέμα από χτες το βράδυ είναι πολλοί, καθώς φαίνεται ότι ο κόσμος της Ερμιονίδας δεν αρέσκεται στα ψέματα και στους συκοφάντες.

Κύριε δήμαρχε δεν περίμενα από εσάς να φτάνατε στο σημείο να διεγείρετε τους δημότες εναντίον μου  με σκοπό τη φίμωσή μου!... 

ΝΤΡΟΠΗ!


Αλλά ωστόσο, εάν δεν είχα το πρόβλημα με την ΥΓΕΙΑ μου που πρέπει αύριο το πρωί να βρίσκομαι στο κρεβάτι της αιμοκάθαρσης,  θα βρισκόμουν στο γραφείο του κ. Εισαγγελέα.

STAM.DAM.D. 

ΤΟΠΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σχόλια συμπολιτών μας στη σελίδα μου στο facebook

  •  ·

  • Evangelos Alexandris

    «...οι εξαγριωμένοι συμπολίτες μας που έχουν επικοινωνήσει μαζί μας για αυτό το θέμα από χτες το βράδυ είναι πολλοί, καθώς φαίνεται ότι ο κόσμος της Ερμιονίδας δεν αρέσκεται στα ψέματα και στους συκοφάντες»

    Λέτε πως είναι πολλοί αυτοί που ενημερώνονται από την αμφισβητούμενης εγκυρότητας πηγή ενημέρωσης.

    Πρακτικά ομολογείτε πως έχει αναγνωσιμότητα και τρέχετε εσείς, έγκυρη δημόσια αρχή, να διαπραγματευτείτε με αφερέγγυο ιδιώτη, την επαναφορά της αντικειμενικότητας στον δημόσιο λόγο!

    Ό,τι του φανεί, του Λωλοστεφανή και Συγχαρητήρια για το δημόσιο θέαμα...

     

    Υ.Γ. Προκαλεί ιλαρότητα ο τρόπος που επικαλείται ο Δήμος Ερμιονίδας την ορθή διαδικτυακή επικοινωνία όταν ο ίδιος λογοκρίνει και μπλοκάρει την πρόσβαση στις δημόσιες ιστοσελίδες του σε πολίτες με δημόσιο λόγο, αναίτια, χωρίς καμιά λογική πρόφαση, απλώς για πολιτική σκοπιμότητα εσωστρέφειας κι αποκλεισμού της άλλης γνώμης, της κριτικής άποψης
  • ----------------------------------------------------------------------------------------------
  • Παρασκευή Σκούρτη
    Μας δημιουργούνται ληγμένα συναισθήματα. Το σώμα μιας κοινωνίας που νοσεί όχι τόσο και μόνο από τον ιό, αλλά και από την μεγαλομανία της εξουσίας, τοπικής και γενικότερης. Φορούν μια φανταχτερή προσωπίδα, επιθυμώντας να αποκρύψουν το φαγωμένο πρόσωπο της εξουσίας τους.
    1
    • Τέλειο!
    •  · 
    Παρασκευή Σκούρτη
  • Διαβάζω και δεν πιστεύω. Τα λόγια του ξεπερνούν κάθε φαντασία. Ούτε λίγο, ούτε πολύ επιβραβεύει τη χειροδικία και καλεί στην αυτοδικία. Αν αυτό δεν είναι παραλήρημα, τι μπορεί να είναι;. Και όλα αυτά με κλειστές και υποστελεχωμένες Δημόσιες Υπηρεσίες. Κλειστή Πολεοδομία, υποστελεχωμένο Υποθηκοφυλακείο, κλειστή Δημοτική Βιβλιοθήκη. (Πέρασα χθες και 12 π.μ ήταν με το λουκέτο παρά το ενημερωτικό σημείωμα. Λίγη ντροπή δεν βλάπτει! Θα επανέλθω.


Δεν υπάρχουν σχόλια: