Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Η πολιτική άποψη του Μάκη Κατσαΐτη στο blog του με μεγάλη δόση αληθείας !! ...



 https://sikam.wordpress.com/2021/12/03/

3 Δεκεμβρίου, 2021 in 

         

Θα διαβασετε το δελτιο τυπου των τριων εκπροσωπων των αντιπολιτευομενων παραταξεων και στην συνεχεια την απαντηση της Δυνατης Ερμιονιδας απο την σελιδα του Δημου  που ειναι οπως παντα μονοθεματικα σε χρηση απο την κυβερνωσα παραταξη Η σελιδα ομως ανοικει σε ολους τους Δημοτες.Και κανονικα και η ανακοινωση των παραταξεων θα επρεπε να εχει θεση στη σελιδα του Δημου.

Και τα δυο κειμενα σηκωνουν πολυ συζητηση. Σε επομενη αναρτηση.

Μονο δυο  σημεια

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ

1.Τι ενωνει πολιτικα την συντηρητικη «ΔΗΣΥΕΡ Δημητρης Σφυρης» με την ΚΙΝΑΛ «ΠΡΟΣΥΕΡ και την υποστηριζομενη απο τον ΣΥΡΙΖΑ «ΝΕΔΥΠΕΡ.»  Και μην ακουσω παλι » το καλο του τοπου «.

Ολοι, πλειοψηφια και αντιπολιτευση, για «το καλο του τοπου» παλευουν.

Η καθε παραταξη με το δικο της πολιτικο σκεπτικο.

Και τελικα επειδη το πολιτικο σκεπτικο και των τεσσαρων ειναι η μνημονιακη υποταγη του Ελληνικου κεφαλαιου στις επιταγες της Γερμανικης ΕΕ, η ιδιωτικοποιηση των παντων η εκμεταλευση μεχρι καταστροφης των φυσικων πορων για να βγουνε κερδη απο τις μεγαλες εταιρειες και ολα τα αλλα γνωστα και χιλιοειπωμενα , υπαρχει πληρης πολιτικη ομοφωνια σε ολα τα καυτα θεματα. Η αντιπολιτευση δεν γινεται επι της ουσιας για την ανατροπη των αδιεξοδων πολιτικων που μας βασανιζουν μεχρι σημερα αλλα για το ποια παραταξη (ποιος αρχηγος καλυτερα) ειναι πιο ικανη- αποτελεσματικη να εφαρμοσει αυτους τους καταστροφικους σχεδιασμους.

Σε μικρογραφια δηλαδη ζουμε σε τοπικο επιπεδο οσα γινωνται στην κεντρικη πολιτικη σκηνη.Μονο που αυτο το συντονιστικο ετερογενων πολιτικων χωρων θυμιζει τις μνημονιακες κυβερνησεις (με Κουβελη Καρατζαφερη κλπ)συνεργασιας τυπου Φρανκεσταιν Κυβερνησεις που σχηματιζονταν γυρω απο μια καρεκλα ενω αυτη η συνεργασια στοχο εχει την καρεκλα πανω στην οπιοια καθεται αλλος. Κι αν φθαρει ο κ Γεωργοπουλος (που θα φθαρει ειναι νομος της πολιτικης αυτος )ποιος θα κατσει στην καρεκλα; Και οι τρεις;Θα παιξουν τις μουσικες καρεκλες και οποιος προλαβει καθισε;

Για να ειμαστε ακομα περισοτερο σαφεις η μεγαλη πλειοψηφια της τοπικης κοινωνιας δυστυχως συμφωνει με οσα οι παραταξεις (η καλυτερα οι αρχηγοι τους γιατι παραταξεις με την εννοια της συλλογικης ανοικτης στην κοινωνια λειτουργιας δεν υπαρχουν)πρεσβευουν. Αυτο ειναι το πραγματικο αδιεξοδο της σημερινης κοινωνιας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: