Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Δημήτρης Καμιζής -> Γλυκές θύμισες, από το χρονοντούλαπο της ιστορίας...τότε που η "Αλλαγή" ήταν πράξη και όχι σύνθημα....


Από τη σελίδα του - facebook...


Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΙΖΗΣ κοινοποίησε μια παλιότερη δημοσίευση.

5 ώρ. 
Από το χρονοντούλαπο της ιστορίας...τότε που η "Αλλαγή" ήταν πράξη και όχι σύνθημα!
Είναι κρίμα τέτοιες αλλαγές -θεσμοί να εγκαταλείπονται στην τύχη τους και να οπισθοδρομούν αντί να εμπλουτίζονται και να ενισχύονται ηθικά, κοινωνικά, και υλικά.
Πριν από 6 χρόνια

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΙΖΗΣ

19 Ιανουαρίου 2016  · 

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ (1986) 

(σ.σ. σήμερα 36)



Σε φθαρμένες φωτογραφίες αποτυπωμένες από βιντεοταινία της εποχής στα εγκαίνια του ΚΥ Κρανιδίου το 1986 \,διακρίνονται πρόσωπα σεβαστά και αγαπημένα που έφυγαν, που είχαν όμως όνειρα, ιδέες και δράση για μια καλλίτερη και ανθρωπινότερη κοινωνία και που μαζί υλοποιήσαμε το μεγάλο και πρωτοπορειακό τότε έργο της δημιουργίας και λειτουργίας του ΚΥ Κρανιδίου!

Διακρίνονται ο αείμνηστος Δήμαρχος Κρανιδίου Κυριάκος Στεφάνου και ο επίσης αείμνηστος Νομάρχης Αργολίδας Θωμάς Μεταξάς. 

Τον αγιασμό και τα εγκαίνια είχε τελέσει ο Μακαριστός Μητροπολίτης Υδρας Αιγίνης Σπετσών Ερμιονίδας και Τροιζηνίας Ιερόθεος ο οποίος επίσης διακρίνεται. 

Διακρίνονται και άλλα πρόσωπα αγαπημένα που έφυγαν, όπως στην τελευταία φωτογραφία, η αείμνηστη και αγαπημένη μου μητέρα που ένοιωθε περήφανη μέχρι τον θάνατό της γιατί είχα συμβάλλει και εγώ στη δημιουργία αυτού του έργου και που εκεί μέσα άφησε την τελευταία της πνοή στα 101 της χρόνια .


Εγώ τότε ,κατα 30 χρόνια νεώτερος .....,πέρα απο αιρετός νομαρχιακός σύμβουλος της Επαρχίας Ερμιονίδας ήμουν γιατρός και μελος του ΔΣ του Νοσοκομείου Ναυπλίου, υπεύθυνος για την έναρξη της λειτουργίας των Κ.Υ Κρανιδίου και Λυγουριού που ήταν μεσα στα πρωτα 12 Κ.Υ στην Ελλάδα που ξεκίνησαν τη λειτουργία τους. 

Δέν μπορώ ακόμα να ξεχάσω την ηρωική συνεισφορά των πρώτων υπαλληλων του ΚΥ αλλά και των λιγοστών εθελοντών που συνέβαλλαν τα μέγιστα στην προετοιμασία της λειτουργίας του Κ.Υ οι οποίοι βέβαια και κατασυκοφαντήθηκαν μαζί με τους πρώτους συντελεστές της λειτουργίας του ,οπως άλλωστε συμβαίνει πάντα σε ανάλογες περιπτώσεις . (0σοι είμαστε στη ζωη δε, κατα το ίδιο σύνηθες συνεχίζουμε να 'έχουμε την ίδια...τιμή και τύχη)



 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: