Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Η γνωριμία μας με τον καθηγητή κοινωνιολογίας Γιώργο Πιπερόπουλο

 

Με τον κ. Πιπερόπουλο γνωριζόμαστε πάνω από 45 χρόνια. Η πρώτη μας συνάντηση και η γνωριμία μαζί του ήταν όταν έκανε καλοκαιρινές διακοπές στην Ερμιόνη και έμενε στο ξενοδοχείο ‘ΑΚΤΗ» του Κώστα Ταρούση.  

Ένα απόγευμα περνώντας από εκεί, κάθισα μπροστά στο ξενοδοχείο  και ο κ. Πιπερόπουλος σημείωνε στα χαρτιά του  κάτι χωρίς να ξέρω τι. Πιάσαμε την κουβέντα,  μου είπε τι είναι αυτό που γράφει και ήταν ένα άρθρο που θα δημοσιευόταν σε κεντρική εφημερίδα των Αθηνών όπου είχε συνεργασία. Και εκεί που συζητούσαμε ενώ αυτός συνέχιζε να σημειώνει, ένα δυνατό στρίμα – φύσημα του αυγουστιάτικου μελτεμιού,  παίρνει μερικές σελίδες από τις σημειώσεις  του και τρέξαμε να τις μαζέψουμε στην παραλία! 

Έτσι με αυτό το περιστατικό αναπτύχθηκε η φιλική μας σχέση και κάναμε συχνά παρέα για συζήτηση κυρίως κοινωνικού – πολιτικού περιεχομένου. Θυμάμαι τώρα που γράφω, πως τότε  καθηγητής αυτός, ψαράς εγώ, επικοινωνούσαμε και μάλιστα σε τέτοια θέματα…

Στη συνέχεια χαθήκαμε, αλλά τον παρακολουθούσα όταν προσκεκλημένος σε  τηλεοπτικά κανάλια έκανε  τοποθετήσεις κοινωνικο- πολιτικού περιεχομένου. 

Από τότε που λειτούργησα το blog με βρήκε μέσα από το διαδίκτυο, με θυμήθηκε και άρχισε μέχρι σήμερα να μου στέλνει ανελλιπώς τα άρθρα του. 

Τιμή μου να τα αναρτώ γιατί βλέπω, ότι έχουμε το ίδιο ενδιαφέρον  προσφοράς στα  κοινά μας. 

Του εύχομαι να έχει ΥΓΕΙΑ και να συνεχίσει με το ίδιο πάθος, τη σημαντική αρθρογραφία του.

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΑΜΑΛΙΤΗΣ

ΤΟΠΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: