Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Δημήτρης Καμιζής -πρώτος Δήμαρχος Δήμου Ερμιονίδας - > Παγκόσμια πρωτοτυπία στο Δήμο μας ....

 FACEBOOK



Παγκόσμια πρωτοτυπία...
Οι υπόγειοι κάδοι απορριμμάτων αντί να τοποθετούνται στα πάρκα και στα πεζοδρόμια όπως γίνεται παντού στη Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, στον Δήμο μας τοποθετούνται στο οδόστρωμα. Ο κίνδυνος δεν είναι μόνον από την πρόσκρουση αυτοκινήτου ή μοτοποδήλατου πάνω στην κατασκευή, ο μεγαλύτερος είναι να παρασυρθεί από διερχόμενο όχημα ο πεζός που θα επιχειρεί να αφήσει τα απορρίμματα στον κάδο.


>>> διαβάστε στη συνέχεια τα σχόλια αυτής της ανάρτησης...
Παρασκευή Σκούρτη, Γιάννης Μαργέτας και 38 ακόμη
12 σχόλια\


  • Πάνος Αποστόλου
    Σε περίπτωση ατυχήματος (εύχομαι να μην γίνει) Δήμαρχε λόγο της εμπειρίας σου τόσα χρόνια δήμαρχος, ποιος πάει κατηγορούμενος?

    • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΙΖΗΣ
      Το θέμα δεν είναι ποιος πάει κατηγορούμενος το θέμα είναι να προλάβουμε το κακό.
      6
  • Πάνος Αποστόλου
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΙΖΗΣ Δήμαρχε η παρούσα διοίκηση του Δήμου Ερμιονίδας δεν δέχεται συμβουλές προτάσεις και ιδέες, το απέδειξε άλλωστε όταν ακύρωσε απόφαση του τοπικού συμβουλίου Διδύμων, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην ιστορία της τοπικής αυτοδιοίκησης.

  • Μιχάλης Μπουναρτζίδης
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΙΖΗΣ Μόνο που αναρωτιέμαι Δημήτρη, πού είναι τα πεζοδρόμια και τα παρκα.
  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΙΖΗΣ
    Εύλογο Μιχάλη το ερώτημα αλλά αν ντε και καλά πρέπει να τοποθετηθούν τέτοιοι κάδοι σε παράβλεψη των μεγάλων αναγκών μέγιστης προτεραιότας σίγουρα υπάρχουν πολύ πιο ασφαλείς θέσεις πχ χερσαίες ζώνες λιμένων ,ιχθυόσκαλα στην Κοιλάδα ,μικρά παρκάκια κ.α. σημεία και όχι στο οδόστρωμα. Η ασφάλεια πάντα προέχει και είναι και θέμα κοινής λογικής.
    2
  • θωμαις Μερτυρη
    Πάνος Αποστόλου το έχει κάνει και στην κοινότητα Θερμησιας. Αλλη αποφαση πηρε το τοπικό Συμβούλιο της κοινότητας για την τοποθέτηση της προτομής του ήρωα Θερμησιωτη και αλλού τοποθετήθηκε τελικά η προτομή του αγάλματος.


  • Argiris Antonopulos Antonopoulos
    Οι μηχανικοί του Δήμου τι λένε?????? Για αυτό δεν πληρώνονται???????

  • Petros Kontovrakis
    Η υπογειοποίηση των κάδων είναι έργο καλαισθησίας και μείωσης του όγκου των αποριμμάτων πρέπει να βρίσκονται σε χώρους (Μικρά πράσινα σημεία)μακριά απο σχολεία λόγο οσμών και το σημαντικότερο να γίνεται εύκολη αποκομιδή!!!
    3

  • Γιωργος Τσατσαρος
    Κυριοι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδηποτε κατασκευη στο οδοστρωμα πλην τεχνικων εργων ( γεφυρακια κλπ) που εχουν αδεια απο την πολεοδομια.
    2
    • Τέλειο!

  • Σταμάτης Δαμαλίτης
    Οι δημοτικοί μας άρχοντες δεν καταλαβαίνουν από νομικά και λογικά επιχειρήματα, γι' αυτό θα το πω με την απλή λαϊκή ρήση -> "δεν ξέρουν να μοιράσουν σε δυο γαϊδούρια άχυρο: - έτσι ίσως καταλάβουν....

  • Δεν υπάρχουν σχόλια: