Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Σάββατο 4 Ιουνίου 2022

Να ονομάσουμε κατάντια(!) αυτό που συμβαίνει με τους εκπροσώπους του Δήμου μας λίγο τους πάει..

....εννοούμε  τον τρόπο και τη λογική που διαχειρίζονται τα δημοτικά  θέματα,  ο δήμαρχος (ως κύριος υπεύθυνος) και οι πλειοψηφίες των  Ν.Π. και των δημοτικών επιτροπών! 

->  Καθαρή Βαβελοποίηση! …

Ο κ. Δήμαρχος ανέκρουσε πρύμναν και αναδιπλώθηκε μπροστά στην επικρατούσα κατακραυγή (!) για τη δωρέα στο Δήμο του αείμνηστου Κώστα Δημότση ή Έλληνα … 

Βέβαια, είναι και ο πρώην (όνομα δεν λέμε..) που πιέζει ασφυκτικά στο θέμα, αλλά  κατά τον κ. δήμαρχο, έχει μπει στο χρονοντουλάπο της ιστορίας ... 

Δεν θα θέλαμε να είμαστε ποτέ στη πολύ δύσκολη θέση του κ. Γεωργόπουλου...

ΣΤΑΜ. ΔΑΜ.Δ. 

Τοπικός δημοσιογράφος 

==========================================================================================================================

e-mail  στο blog...


Τι να απαντήσει κανείς  στην ανακοίνωση του Δημάρχου Ερμιονίδας που βρίθει ανακριβειών και ψεμάτων,   σχετικά με τις λανθασμένες ενέργειές του για την κατασκευή των 2 γηπέδων τένις στο οικόπεδο της δωρεάς του αείμνηστου Κρανιδιώτη Κώστα Έλληνα.  Τον αφήνουμε στην κρίση των δημοτών γιατί για μια ακόμη φορά κατεβάζει το επίπεδο πολύ χαμηλά.

Άλλωστε, μέσω της απάντησής του, είναι   σαφής η ομολογία ότι η  Συντονιστική  Επιτροπή παρεξέκλινε των αρμοδιοτήτων που είχε και  ορίζονται επακριβώς στην απόφαση 125 /2020  του Δημοτικού Συμβουλίου, αφού είχε  αποκλειστική αρμοδιότητα και μόνο να προβεί στις κατάλληλες ενέργειες  για την προώθηση της κατασκευής Κλειστού Γυμναστηρίου που θα φέρει την ονομασία: “ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΟΤΣΗΣ – ΕΛΛΗΝΑΣ”», στη θέση «Γκολέμι – Αγία Θεοδώρα»Κοινότητας Κρανιδίου Δήμου Ερμιονίδας. 




Γράφει ο Δήμαρχος στην χθεσινή του ανακοίνωση με τίτλο" Κατασκευή 2 γηπέδων τένις στο κτήμα δωρεάς Κώστα Δημότση «Έλληνα» – Εχθρός των έργων ο κ. Τόκας", ότι η  Συντονιστική Επιτροπή ομοφώνα αιτήθηκε τρεις φορές προς τον Δήμο Ερμιονίδας την κατασκευή 2 γηπέδων τένις!!

Δηλαδή η επιτροπή που είχε αποκλειστικό έργο την προώθηση της κατασκευής Κλειστού Γυμναστηρίου στο κτήμα  της δωρεάς του Κώστα Έλληνα, αιτήθηκε την κατασκευή 2 γηπέδων τένις!! Θα τρελαθούμε εντελώς!!

Και αντί ο Δήμαρχος να κάνει αυτό που  πρέπει και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους , κάνει ότι είναι δυνατό για την κατασκευή των γηπέδων τένις, κατά παράβαση των όσων ορίζει η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με τις αρμοδιότητες της Συντονιστικής Επιτροπής!! 

Μετά από αυτές τις μεθοδεύσεις, παραβιάζεται ή όχι  η βούληση και η επιθυμία του δωρητή Κώστα Έλληνα;

Ένα επιπλέον ερώτημα είναι γιατί επιλέγουν  και επιμένουν να γίνουν τα 2 γήπεδα τένις στο οικόπεδο των 8,5 στρεμμάτων της δωρεάς του Κώστα Έλληνα και όχι στο άλλο μεγάλο οικόπεδο της δωρεάς του Ηλία Φωστίνη;

Πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι εμείς, παρά τα ψεύδη του Δημάρχου Ερμιονίδας ποτέ δεν σταθήκαμε ενάντιοι στο έργο αυτό και πως  ευχαριστήσαμε  τους δύο χορηγούς - δωρητές των 2 γηπέδων τένις, για την προσφορά τους στους νέους και τις νέες της Ερμιονίδας και προτείναμε  το έργο της κατασκευής  των γηπέδων να γίνει στο οικόπεδο των 40 περίπου στρεμμάτων κτήμα της δωρεάς Ηλία Φωστίνη, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο γήπεδο ποδοσφαίρου της ΑΕΚ και πολύ κοντά στο Γενικό Λύκειο Κρανιδίου.

Τον δρόμο πλέον έχει η δικαιοσύνη και τα αρμόδια όργανα της συντεταγμένης Πολιτείας.

Καλούμε τον Δήμαρχο να σταματήσει την παραπληροφόρηση, να αποκαταστήσει στο σύνολό του το οικόπεδο των 8,5 στρεμμάτων της  δωρεάς του Κώστα Έλληνα και να προωθήσει την κατασκευή των γηπέδων τένις στο κτήμα Φωστίνη.



Τάσος Τόκας

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας

Επικεφαλής της ΝΕΔΥΠΕΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια: