Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Οι κάτοικοι των οικισμών της ορεινής Ερμιονιδας διψούν και αυτοί κάνουν δήθεν πολιτιστικές εκδηλώσεις με μνημόσυνα και άλλα ...

Ευτυχώς εμείς εδώ στην παραλιακή πλευρά,  μας έχουν συνδέσει με θάλασσα και μας λένε με νόημα...  ξοδεύτε όσο νερό θέλετε, πουλάνε αβέρτα και στα σκάφη αναψυχής... 

Κύριε δήμαρχε, εδώ  είμαι και σας περιμένω, για ύβρεις, συκοφαντίες, προσβολές και μηνύσεις ...

Ο αγοραίος «πολιτικός σας» λόγος κατά των ενεργών ΠΟΛΙΤΩΝ μας είναι γνωστός πλέον, δεν ιδρώνουμε...

STAM.DAM.D. 

==============================================================================================================================

Τάσος Τόκας ο μόνος δ.σ. που αντιπολιτεύεται σθεναρά, με πολιτικό λόγο και με  ήθος τη δημοτική αρχή και «το έργο της» που έχει φτάσει στο μη παρέκει...

facebook

Tasos Tokas

8 ώρ.  · 

#tasostokas #dimosermionidas

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΝΕΡΟΥ

Κάτοικοι της Κοινότητας Ηλιοκάστρου επικοινώνησαν μαζί μου και μου είπαν ότι δεν υπάρχει ενημέρωση για τις αναλύσεις του νερού στο χωριό και ούτε υπάρχει κάποια ανακοίνωση στο Κοινοτικό Γραφείο.

Ως γνωστόν η διοίκηση της ΔΕΥΑΕΡ ανακοίνωσε στις 12-8-2022 την σύνδεση της γεώτρησης στη θέση ΅ΚΑΜΑΡΕΖΑ΅ στο δίκτυο υδροδότησης της Κοινότητας Ηλιοκάστρου. Με τον τρόπο αυτό δόθηκε λύση σε ένα οξύ πρόβλημα που αντιμετώπιζε το χωριό, δηλαδή, της μη επάρκειας νερού ιδίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι το νερό δεν είναι πόσιμο και ότι είναι καλό για οποιαδήποτε άλλη χρήση, κάνοντας λόγο για συγκεκριμένα στοιχεία που βρέθηκαν.

Επειδή όμως το θέμα της εμπιστοσύνης των πολιτών στο δημόσια παρεχόμενο νερό είναι εξαιρετικά σημαντικό, γιατί συνδέεται άμεσα με τη δημόσια υγεία, η Διοίκηση της ΔΕΥΑΕΡ θα πρέπει:

1) Να κάνει τακτικούς δειγματοληπτικούς και εργαστηριακούς ελέγχους σε αντιπροσωπευτικά προκαθορισμένα σημεία του δικτύου διανομής νερού στο χωριό.

2) Να παρέχει στους καταναλωτές τακτικά τα αποτελέσματα των ελέγχων της ποιότητας του νερού που καταναλώνουν, τα οποία πρέπει να είναι προσβάσιμα στο κοινό είτε μέσω ανακοινώσεων στο Κοινοτικό Γραφείο είτε μέσω διαδικτύου και όχι μόνο στο site της ΔΕΥΑΕΡ.

3) Να γνωστοποιεί αμέσως στην Υπηρεσία Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου της Περιφέρειας Πελοποννήσου κάθε υγειονομικό κίνδυνο που εμφανίζεται, καθώς και τα μέτρα που θα ληφθούν για την εξουδετέρωσή του.

Η Κοινότητα επίσης οφείλει να κάνει ότι είναι δυνατόν για την ενημέρωση των κατοίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: