Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

Η Κοινότητα Ερμιόνης «Εάλω» από τη δημοτική αρχή …

 

 Αφορμή αυτού  τους σημειώματος στάθηκε η εκδήλωση του Δήμου στην Ερμιόνη, προς τιμή των Πολεμικών ανταποκριτών στον πόλεμο Ρωσίας - Ουκρανίας κατά την οποία η Κοινότητα Ερμιόνης δεν είχε εκπροσώπηση. 

Ο  λόγος, όπως πληροφορηθήκαμε, ότι η κοινοτική αρχή  είχε λάβει πρόσκληση όπως οι άλλοι προσκεκλημένοι, και καμία ενημέρωση για την οργάνωση της εκδήλωσης και συνεργασία γι’ την προετοιμασία αυτής, αφού θα γινόταν μέσα σε κεντρικό χώρο της Κοινότητας (Μαντράκια)

Αυτό σημαίνει για εμάς,  -> η  Κοινότητα Ερμιόνης «Εάλω» από τη δημοτική αρχή! -> Και «οι κατακτητές» δεν δίνουν εξηγήσεις σε κανένα …

===========================================================================================================================

Δεν ξέρω τι γίνεται στις άλλες Κοινότητες του Δήμου, αλλά εδώ στην ιστορική Κοινότητα Ερμιόνης από τους αρχαίους χρόνους, έχουμε καταντήσει(!) να έχουμε (σχεδόν…) αρμοδιότητες για να δίνουμε άδεια στους καραγκιοζοπαίχτες που να στήνουν το θέατρο Σκιών, που και αυτή η άδεια  φέτος, την έδωσε η δημοτική αρχή.. Μας πήρε και αυτή την αρμοδιότητα! 

Δεν ξέρω αν έχει μείνει αυτή η αρμοδιότητα στη Κοινοτική αρχή, να δίνει άδεια στους ιδιοκτήτες μπαρ και άλλων καταστημάτων εστίασης για τις ώρες μουσικής και άλλους κανονισμούς…

Για όλα τα άλλα που μπορεί η κοινοτική αρχή να κάνει το δικό της νοικοκυριό και με τη δικιά τής αισθητική  και άλλα πολλά, είμαστε εξαρτημένοι από την κρίση της δημοτικής αρχής και των παρατρεχάμενων της δημαρχιακής αυλής! 

> Ναι καλά διαβάσατε… Σε παρά πολλά θέματα από αυτά έχουμε αναφερθεί στα κατά καιρούς ρεπορτάζ μας...

Και δεν θα ξεχάσω ποτέ τον κ.σ. Ερμιόνης Μέξη Π. (τώρα με το διορισμό του αναρριχήθηκε... και σε πρόεδρο του Ν.Π. Παιδείας- Πολιτισμού κ.α… του Δήμου)  που έψαξαν και βρήκαν στο Υπουργείο Εσωτερικών, ότι οι  Δημοτικές Κοινότητες δεν έχουν το δικαίωμα να έχουν δικό τους σήμα, παρά μόνο ο Δήμος. 

Ήθελα να ξέρω τι τους έκοφτε, τι τους ενοχλούσε και τι κέρδισαν, με το να μην έχει η δική μας μεγάλη Κοινότητα και πρώην  Δήμος δικό της σήμα, - έτσι για την ιστορία!!

Αυτό μας έλειπε, να μας πουν, πως εκεί στο Δήμο στη διαχείριση των κοινών μας υποθέσεων, τα  κάνουν όλα νόμιμα …

Και με αυτά τα λίγα και με όλα όσα έχουμε αναφερθεί προηγουμένως και θα αναφερθούμε στη συνέχεια, φτάσαμε στο μη παρέκει, αφού αυτοί οι ίδιοι και οι όμοιοι διαλύσαν τον κοινωνικό μας ιστό(!) με ό,τι αυτό συνεπάγεται…

ΣΤΑΜ. ΔΑΜΑΛΙΤΗΣ

Τοπικός δημοσιογράφος

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: