Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Ο επικεφαλής της ΝΕΔΥΠΕΡ Δ.Σ. Τάσος Τόκας για την εκδήλωση των αποκαλυπτηρίων της προτομής του αγωνιστή Αντώνη Στ. Μήτσα στην Ερμιόνη ..

 



Παρευρεθήκαμε σήμερα το πρωί στην εκδήλωση, που
έγινε στην Ερμιόνη, για τα αποκαλυπτήρια της προτομής του αγωνιστή του έθνους μας Συνταγματάρχη Αντώνη Σταματίου Μήτσα, απογόνου των Ερμιονιτών οπλαρχηγών του 1821 Σταμάτη και Γιάννη Μήτσα, της οικογένειας που για περισσότερα από 100 χρόνια πρωτοστάτησε στους αγώνες για την ανεξαρτησία της Ελλάδας.
Οι στιγμές ήταν πράγματι ξεχωριστές, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η ομιλία του εμπνευστή της όλης ιδέας του Προέδρου του «Ερμιονικού Συνδέσμου» Γιάννη Σπετσιώτη, ο οποίος, με μοναδικό τρόπο, έδωσε τα στοιχεία και τις λεπτομέρειες από την βιογραφία του Αντώνη Μήτσα, ενώ παράλληλα έδωσε στους παρευρισκόμενους την πλήρη εικόνα των όσων προηγήθηκαν μέχρι τα αποκαλυπτήρια.
Ιδιαίτερα συγκινησιακή ήταν η ομιλία του Πάνου Μήτσα, απογόνου των γνωστών ηρώων της Ερμιόνης.
Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους συντελεστές της όμορφης εκδήλωσης: τους απογόνους των Μητσαίων, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Ερμιόνης κ. Ιωσήφ Γανώση μαζί με τους Κοινοτικούς Συμβούλους, τους Πατέρες Ιωάννη και Δημήτριο Αμπελά, τον Δήμο Ερμιονίδας, τους εθελοντές, τους εκπροσώπους της Χορευτικής Ομάδας Ερμιόνης, την Φιλαρμονική, αλλά ιδιαιτέρως στον Πρόεδρο του «Ερμιονικού Συνδέσμου» Γιάννη Σπετσιώτη, για τις μοναδικές υπηρεσίες που προσφέρει στον τόπο μας και ιδίως στον Πολιτισμό, την Ιστορία και τα Γράμματα.
Την εξαιρετική προτομή φιλοτέχνησε ο Ερμιονίτης γλύπτης κ. Σταύρος Μαυρομιχάλης, στον οποίο αξίζουν διπλά
συγχαρητήρια
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: