Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

Ο πρώην Δήμαρχος Κρανιδίου & Ερμιονιδας Δημήτρης Καμιζής σε ρόλο ρεπόρτερ!!!...

 ... Και οι σημερινοί δημοτικοί άρχοντες με τον περίγυρώ τους

 -> "αγρόν αγοράζουν" ...

===============================================================================================================================


Καλημέρα από Κοιλάδα!
Επισημαίνοντας δυστυχώς επικίνδυνες καταστάσεις αυτή τη φορά και όχι προβάλλοντας τις ομορφιές της όπως κάνω συνήθως...
Όταν στην 10ετια του 1980 έγινε η ανάπλαση του λιμανιού της Κοιλάδας και τοποθετήθηκαν οι κολόνες φωτισμού, παρέμειναν κάποιες θέσεις εγκατάστασης με απολήξεις ηλεκτροφόρων καλωδίων ακάλυπτες, χωρίς να τοποθετηθούν εκεί κολόνες και παρέμειναν έτσι για μερικά χρόνια με πρόχειρη μόνωση των ακροδεκτών μονωτική ταινία. Μάλιστα σε κάποια από αυτές τις θέσεις είχε υποστεί ηλεκτροπληξία ,ευτυχώς όχι θανατηφόρο κάποιο παιδί που έπαιζε.
Έχοντας αυτό το όψη μου, όταν ανέλαβα τα καθήκοντα του δημάρχου για πρώτη φορά το 1999, η πρώτη μου πράξη και με την δική μου επίβλεψη ήταν η στεγανοποίηση και ο εγκιβωτισμός μέσα δε κλειστό φρεάτιο αυτών των καλωδίων προς αποφυγή ατυχήματος.

Πέρασαν από τότε 23 χρόνια, χωρίς να παρουσιασθεί καμία διάρρηξη των φρεατίων.

Σήμερα το πρωί διαπίστωσα ότι ένα από αυτά τα φρεάτια, κοντά στην παιδική χαρά, εχει καταστραφεί και έχουν αποκαλυφθεί, αν και μονωμένα τα καλώδια τα οποία όταν ανάβουν τα φώτα είναι ηλεκτροφόρα και ασφαλώς η όποια τυχαία επαφή με αυτά μπορεί να προκαλέσει θανατηφόρο ηλεκτροπληξία!

Καλώ και παρακαλώ ως πολίτης και πρώην δήμαρχος, την επείγουσα παρέμβαση κάθε αρμόδιου ώστε να αποκατασταθεί άμεσα η επικινδυνότητα αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: