Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Διάλογοι στο facebook -> κάθε ένας και ένας καημός...

 Αντιδήμαρχε καθαριότητας Γιώργο Πιτσά -> σε περιμένουμε και μην αργείς, γιατί ύστερα δεν θα υπάρχει ύστερα...



  • Σταμάτης Δαμαλίτης
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ κ. ΑΝΤΙΔΗΜΆΡΧΕ .... -> Δημοτικέ Σύμβουλε Πάνο Αποστόλου, μόνο εσύ τα λες στα ΙΣΙΑ -> Πέστα λοιπόν, τι πέριμένεις;;; ...

    • Πάνος Αποστόλου
      Σταμάτης Δαμαλίτης πως ένα τρακαρισμένο αυτοκίνητο μπορεί να περάσει τεχνικό έλεγχο κτεο για να εξυπηρετεί-υπηρετεί τους δημότες μας με ασφάλεια ή εάν έχει περάσει με όποιο τρόπο έχει περάσει δεν μπορεί να είναι αξιόπιστο όχι μόνο για τους δημότες αλλά και τον οδηγό.
      2
      • Τέλειο!

    • Σταμάτης Δαμαλίτης
      Πάνος Αποστόλου Το ξέρω πως «τις πάσες που σου δίνω τις βάζεις γκολ» Γι’ αυτό απευθύνθηκα σε εσένα .... Όμως, αυτά να τα πεις στον αντιδήμαρχο τον Γ. Πιτσά, στο ποντικάκι του Εικονοσκόπιου, στον ψευτοδήμαρχο και τελευταία στον Δήμαρχο, που κάνει πως δεν ξέρει τίποτα, γιατι του φτάνει που είναι, Δήμαρχος….
      Έλα την Κυριακή στην Ερμιόνη στα αποκαλυπτήρια της προτομής του Αντώνη Μήτσα να τον δεις που θα σηκώνει τη σημαία της καλυμμένης προτομής ....
      • Πάνος Αποστόλου
        Σταμάτης Δαμαλίτης - του τα έχω πει του Πιτσά, πόσο σοβαρό είναι τα αυτοκίνητα να μην διαθέτουν δελτίο τεχνικού ελέγχου σε συνεδρίαση του ΔΣ της ΔΕΥΑΕΡ όταν ενημερώθηκα από υπάλληλο του κτεο ο οποίος δεν γνώριζε ότι είχα παραδώσει τα καθήκοντά μου στην επόμενη δοιηκηση ότι αυτοκίνητα της ΔΕΥΑΕΡ ενώ έχουν ενημερώσει δεν τα πάνε για έλεγχο! >>>> Διαπίστωσα λοιπόν στη συζήτηση που έγινε στο ΔΣ ότι δεν τα έχουν πάει ακόμα γιατί υπάρχουν προβλήματα που πρέπει να επισκευαστουν πρώτα γιατί αλλιώς δεν θα τα περάσουν ,ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΑ ΑΥΤΆ ΚΥΚΛΟΦΩΡΟΥΣΑΝ ΚΑ-ΘΗ-ΜΕ-ΡΙ-ΝΑ. Μπορεί όμως όλες αυτές οι φθορές να έγιναν την επομένη του τεχνικού ελέγχου,και πάλι που στέλνουν αυτοκίνητο στο δρόμο χωρίς φανάρι, χωρίς χεράκι στην πόρτα της καρότσας με κίνδυνο να ανοίξει και να πέσουν αντικείμενα στο δρόμο, η πόρτα του οδηγού τρακαρισμένη μπορεί να ανοίξει να βρεθεί ο οδηγός στο δρόμο και το αυτοκίνητο ΑΚΥΒΈΡΝΗΤΟ, το ότι έχει ενώσει η καρότσα με το κουβουκλιο αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έχει κόψει πηρο στη σούστα άκρως επικίνδυνο όταν είναι φορτωμένο.Θυμαμαι σε ένα δημοτικό συμβούλιο το τσαμαδο να απευθύνετε στο Δημήτρη Σφυρη με ειρωνικό χαρακτηρισμό όπως πάντα και να του λέει ότι παραλάβαμε αυτοκίνητα τρακαρισμενα χωρίς έλεγχο κτεο παρατημένα στα συνεργεία, δυστυχώς όμως τώρα ο Δημήτρης ο Σφυρης δεν είναι ανάμεσά μας να δικαιωθεί όπως δικαιώθηκε για τους καθυστερημένους λογαριασμούς του πρώην Δήμου Ερμιόνης και άλλα πολλά.

      • Σταμάτης Δαμαλίτης
        Πάνος Αποστόλου Σε διαβάζω και καταλαβαίνω πως έχεις πάρει το βάπτισμα… του δημόσιου λόγου! - Θέλει ψυχή, τσαγανό, κότσια, αλλά κυρίως ήθος και ηθική! -> Όπως βλέπεις και διαβάζεις γενικά, είμαι εντελώς μόνος μου! Γι' αυτό θέλω συμπαράσταση …Τότε, «Θα κρεμαστούν στο τσιγκέλι» του διαδικτύου όσοι δεν συμμορφωθούν με τον Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων και πρώτος ο εκάστοτε Δήμαρχος. - > Να αφήσουν τις ψευτομαγκές -> εμείς διοικούμε ή ήμαστε στα πράγματα κ.α….  «Η βαλίτσα δεν πάει παραπέρα» ….


Δεν υπάρχουν σχόλια: