Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων Τ.Α. Αργολιδας -> κάτα της δημοτικής αρχής Δήμου Ερμιονίδας! ...


 Η φωνή των εργαζομένων...

Γράφει η Παρασκευή (Βιβή) Σκούρτη


Στις 12 Νοεμβρίου 2022 το Σωματείο εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Αργολίδας, με δελτίο τύπου κάνει γνωστή την κατάσταση που επικρατεί στους χώρους εργασίας των εργαζομένων του Δήμου Ερμιονίδας, ως αποτέλεσμα του: «αυταρχισμού και συντηρητισμού από τον Δήμαρχο Ερμιονίδας και τους ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Αλλαγής συνεργάτες του».

Το Σωματείο επίσης καταγγέλλει: «Πογκρόμ χαλκευμένων πειθαρχικών διώξεων συνδικαλιστικών στελεχών, αλλά και απλών μελών του Σωματείου μας».

Καταγγέλλει ότι: «Η πολιτική συμπεριφορά του κ. Δημάρχου είναι αντιδημοκρατική, αυταρχική και συντηρητική».

Δυστυχώς για τον κ. Δήμαρχο και τους συνεργάτες του -ό, τι κι αν δηλώνουν ότι ανήκουν πολιτικά- και που μέχρι τώρα ισχυρίζονταν ότι στον Δήμο είναι όλα καλά και αντιδρούν ένας με δύο, άντε το πολύ τρεις εργαζόμενοι. Τώρα τους καταγγέλλει το Σωματείο των εργαζομένων.

Εμείς, σε πρόσφατη ανάρτησή μας είχαμε τονίσει και καταδικάσει την συμπεριφορά του κ. Δημάρχου και των συνεργατών του απέναντι στους εργαζόμενους, επειδή οι ίδιοι οι εργαζόμενοι μας τα κατήγγειλαν.

Σε συνέχεια της ανάρτησής μας αυτής τονίζαμε ότι, η δημοκρατική λειτουργία του Κράτους πρέπει να στηρίζεται και στη δημοκρατική λειτουργία των Οργανισμών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ιδιαίτερα σε ότι αφορά τον σεβασμό των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων και ελευθεριών των εργαζομένων.

Έτσι λοιπόν μετά τις σοβαρές καταγγελίες του Σωματείου των εργαζομένων, επιβάλλεται να πάρουν θέση όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, οι φορείς και οι Τοπικές Οργανώσεις των κομμάτων στο Δήμο μας.

Ο κάθε πολίτης να υψώσει τη φωνή του δίπλα στους εργαζόμενους και να απαιτήσει δημοκρατική λειτουργία στον Δήμου μας και σεβασμό των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Τότε μόνο οι εργαζόμενοι θα μπορούν να επιτελούν καλύτερα το έργο τους προς όφελος όλων μας.

Παρασκευή (Βιβή) Σκούρτη

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: