Αντιδημαρχοι Ερμιονιδας 2023

  • Η παρούσα απόφαση να δημοσιευτεί σε μία τουλάχιστον ημερήσια εφημερίδα του νομού, και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα, στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου και στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ». Από την ισχύ της παύει να ισχύει κάθε προηγούμενη σχετική απόφαση.

Tην αποφαση την βρηκα σε εφημεριδες του νομου αλλα οχι στην σελιδα του Δημου  Αντιδημαρχοι Δημου Ερμιονιδας (εκει ο κ Τσαμαδος συνεχιζει να εμφανιζεται σαν αντιδημαρχος μετα απο εξη μηνες )ουτε στην Διαυγεια.

Αυτοι ηταν οι Αντιδημαρχοι το 2022

Αντουλινάκης Σπύρος, ΔΣ, Αντιδήμαρχος

Αντωνοπούλου Αντωνία, ΔΣ, Αντιδήμαρχος

Κουτούβαλης Δαμιανός, ΔΣ, Αντιδήμαρχος

Λούμη- Γιαννικοπούλου Αγγελική, ΔΣ, Αντιδήμαρχος

Πιτσας Γεωργιος (Τσαμαδός Ιωάννης, ΔΣ, Αντιδήμαρχος Μεχρι Ιουνιο)

Μετα την παραιτηση του κ Τσαμαδου τον Ιουνιο στην θεση του τοποθετηθηκε ο κ Πιτσας που μεχρι τοτε ηταν αντιπροεδρος της ΔΕΥΑΕρ . Οι ιδιοι -ες συνεχιζουν μεχρι το τελος της θητειας αυτης της περιοδου τον Οκτωβριο .Υπαρχει μια ελλειψη στελεχων στην Δυνατη Ερμιονιδα η ιδεα μου ειναι.Γιατι ολο τα ιδια προσωπα βλεπω να αλλαζουν καρεκλα  σε καθε περιοδο .Εκτος βεβαια της κ Αγγελικής Λούμη Γιαννικοπούλου ανεξαρτητης σημερα , εκλεγμενης με την ΠΡΟΣΥΕΡ και πρωην ΔΗΣΥΕΡ που (περαν των αλλων ευθυνων που κατα καιρους της ανατιθενται) μενει παντα σταθερα στην θεση της τουριστικης προβολης της επαρχιας . Μιας και τελειωνουμε σιγα σιγα μηπως θα επρεπε να συγκεντρωσει και να παρουσιασει στοιχεια για τα αποτελεσματα της προσφορας της ; (αμισθης και μπραβο γι αυτο)

Οχι σε ποσες εκθεσεις πηγε  (παει πολλα χρονια σε εκθεσεις εδω 2014)

philoxenia7

τι συναντησεις με αρμοδιους εκανε και για την πολυ καλη εκδοση της Χρυσης Βιβλου τουριστικης προβολης ,. αλλα πρακτικα τι αποτελεσμα εφερε ολη αυτη η προσπαθεια στην τοπικη οικονομια που δυστυχως πλεον στηριζεται μονο στις υπηρεσιες του τουρισμου επισιτισμου η σε οτι απεμεινε απο αυτον.Γιατι απο το αποτελεσμα βγαζουμε συμπερασμα >>>>>

13 Aprili 201511

Αποτελεσματα για εργαζομενους (χρονος απασχολησης και υψος μισθου (αρα ενισχυση της τοπικης οικονομιας )για μικρους ιδιοκτητες (τζιρους και καθαρα κερδη που διαχεονται στην τοπικη οικονομια) και φυσικα τις δυο μεγαλες εταιρειες που διαχειριζονται τα τεσσερα απο τα εξη εναπομειναντα ξενοδοχεια και αρα με την λειτουργια τους δημιουργουν εσοδα για τον Δημο (ποσα ηταν αυτα;)και θεσεις εργασιας (ποσες;) .

Σε καθε περιπτωση το γραφω προκαταβολικα, το εργο της ηταν πολυ δυσκολο . Οχι μονο γιατι εργασθηκε σε ενα διεθνες οικονομικο πλαισιο μεγαλης και μακροχρονιας υφεσης αλλα και της προσφατης πανδημιας που μπλοκαρε τα παντα αλλα και γιατι κληθηκε να διαχειρισθει αποτελεσματα πολλων δεκαετιων λαθος πολιτικων και δρασεων.Το ερωτημα ειναι συμφωνει πως οι προηγουμενες δεκαετιες και οι προκατοχοι της (αλλα και η ιδια σαν μελος παραταξης που ασκησε εξουσια)  κινηθηκαν σε λαθος κατευθυνση; Και αν ναι ποια πιστευει πως μπορει να ειναι η βαση για μια αλλη προσεγγιση του προβληματος τα επομενα χρονια .Το γραφω γιατι η κ Αγγελική Λούμη Γιαννικοπούλου ειναι μια νεα πολιτικος που δειχνει (σε αντιθεση με αλλους -ες)πεισμα κι αποφασιστικοτητα στην μακροχρονια  ασκηση πολιτικης δρασης. Δειχνει επισης πνευμα ανεξαρτητο που δεν δισταζει να αντιταχθει  και να αμφισβητησει την ηγεσια του εκαστοτε πολιτικου χωρου που ανηκει οταν πιστεψει πως αυτο ειναι απαραιτητο. Ομως μπορει να ασκησει κριτικη να αναθεωρησει και τις δικες της επιλογες και αποφασεις αν χρειαστει ; Αυτο ειναι ενα προσον που οι πολιτικοι κατακτουν μεσα στον χρονο . Οχι ολοι και οχι παντα . Στα μειονεκτηματα της το οτι δεν κινειται σαν επικεφαλης ομαδας στελεχων αλλα περισσοτερο σαν ατομο. Και η πολιτικη οπως ολες οι δουλειες θελει χερια . Για να δουμε!

Για τον κ Πιτσα μια ερωτηση τωρα που εκλεισε 6 μηνες στην θεση του αντιδημαρχου που ειναι υπευθυνος και για τα αδεσποτα σκυλια. Υπαρχει οραμα για το πως θα αντιμετωπισθει το προβλημα; Η μηπως οπως και με την ΤΕΡΝΑ περιμενουμε την μαγικη λυση του πανακριβου Νταχαου 48 αδεσποτων σκυλιων προθαλαμου για ευθανασια; Θυμιζω .Αδεποστα ζωα δεν ειναι μονο τα σκυλια .Ειναι ολα τα ζωα που δεν εχουν κατοχυρωθει σε ενα μονο ανθρωπο και γυρνουν σε οικισμους και πολεις .Τα γατια ΚΑΙ τα σκυλια που τα φροντιζουν και αγαπουν οι πολιτες και οι φιλοζωικες οργανωσεις.2020 Που και αυτες μετα απο καποιο χρονικο διαστημα «καιγονται» προσπαθωντας να αδειασουν τη βαρκα  με τρυπιο κουβα.