Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Τιμητική πρόσκληση του μέλους της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ερμιονιδας Παρασκευής (Βιβής) Σκούρτη ...



 Σταμάτη μου καλησπέρα.

Σου στέλνω την Ανακοίνωση-Πρόσκληση της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Ερμιονίδας για το κόψιμο της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας και σε προσκαλώ προσωπικά και τιμητικά να παρευρεθείς, αλλά και να δημοσιεύσεις την ανακοίνωση.

Τιμή αποτελεί σε εσένα που μοχθείς καθημερινά για την τοπική ενημέρωση, με τον δικό σου «διαφορετικό» λόγο.

Όλοι μας γνωρίζουμε ότι στοχοποιείσαι για τη σθεναρή παρουσία σου, για τις απόψεις σου και  λοιδορείσαι  παντοιοτρόπως και όχι μόνο, από εκείνους που αναζητούν και αποζητούν τη σιωπή της κοινωνίας.

Άποψή μου είναι, ότι η κοινωνική κριτική είναι απαραίτητη στη δημοκρατία,  ο πολίτης έχει κάθε δικαίωμα να κρίνει και να αξιολογεί,  κυρίως όταν εκείνοι που διαχειρίζονται το δημόσιο χρήμα το κάνουν με αδιαφανείς τρόπους.

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των δικαιωμάτων του Ανθρώπου με αποφάσεις του υπερασπίζεται και προστατεύει την ελευθερία έκφρασης.

Άλλωστε το πρόσφατο σύνθημά μας είναι: Με τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ή με την ΕΚΤΡΟΠΗ, η οποία έχει πια γενικευτεί γενικά και τοπικά.

Με τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ λοιπόν και τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

                             Παρασκευή (Βιβή) Σκούρτη

=============================================================================================================================

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

Η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Π.ΣΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ  θα κόψει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της το Σάββατο 4 Φλεβάρη στις 7 το απόγευμα στην καφετέρια " Εν Λευκώ " στα Μαντράκια Ερμιόνης.

Ομιλητής θα είναι ο σύντροφος Ευρωβουλευτής Πέτρος Κόκκαλης.

Θα χαιρετίσουν ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Τάκης Παπαϊωάννου και ο βουλευτής του Νομού Γιάννης Γκιόλας

Καλούνται τα μέλη, οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ και οι δημοκρατικοί πολίτες της Ερμιονίδας να παρευρεθούν και να δώσουν το μήνυμα της μεγάλης αλλαγής και της πρωτιάς του ΣΥΡΙΖΑ στις βουλευτικές εκλογές που έρχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: