Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Σημαντικό πολιτικό άρθρο της Παρασκευής (Βιβής) Σκούρτη Υποψήφια Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Αργολίδας ! ...


 ΕΠΙΚΑΙΡΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ...

Γραφεί η Παρασκευή (Βιβή) Σκούρτη

Είναι μια εποχή με έντονους προβληματισμούς και διάφορες σοβαρές σκέψεις για το πώς λειτουργούν οι δημοκρατικοί θεσμοί στη χώρα, για το πώς λειτουργούν οι τρεις εξουσίες: Δικαστική, Εκτελεστική, Νομοθετική.

Τις σκέψεις αυτές και τις αγωνίες μου θέλω να μοιραστώ με κάθε σκεπτόμενο και δημοκρατικό πολίτη.

Με κάθε πολίτη που υπερασπίζεται τη λειτουργία της Προεδρευόμενης Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας.

        Ας πάμε λοιπόν στις σκέψεις και στους προβληματισμούς:

1.  Ποιος είναι εκείνος και με εντολή ποιού, ξύπνησε ένα πρωί και είπε: «Θα παρακολουθώ τις συνδιαλέξεις του Αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων και εκείνα που θα μαθαίνω θα τα παραδίδω»: πού;

·       Στον Πρωθυπουργό της χώρας; Και γιατί

·       Στις Εταιρείες κατασκευής πολεμικού υλικού;

·       Στον γείτονα που έχουμε συνηθίσει να αποκαλούμε «εξ Ανατολών κίνδυνο;»

Ο πολιτικός Διοικητής και Προϊστάμενος της ΕΥΠ, δηλαδή ο Πρωθυπουργός, δεν έχει απαντήσει στο αν έγινε αίτηση και από ποιόν στην ΕΥΠ και αν υπέγραψε τούτο και η αρμόδια εισαγγελέας.

Εκπλήσσομαι, διότι το κόμμα που θέλει να εκπροσωπεί τη συντηρητική παράταξη, που κόπτεται υπέρ του αξιόμαχου και του κύρους των Ενόπλων Δυνάμεων, ουσιαστικά αποδιοργανώνει το στράτευμα!

2.  Προβληματισμό επίσης προκαλεί το γεγονός ότι, ενώ οι απειλές από την Τουρκία πύκνωναν απαιτώντας την αποστρατικοποίηση του Αιγαίου, η Κυβέρνηση απέσυρε οπλικά συστήματα από τα νησιά μας και τα έστελνε στην Ουκρανία.

Ο κάθε δημοκρατικός πολίτης που ενδιαφέρεται για την προάσπιση της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας μας, θέλει να ξέρει ποιος ξύπνησε ένα πρωί και είπε να αποστρατικοποιηθούν τα οπλικά συστήματα και να σταλούν στην Ουκρανία.

3.  Ο κάθε δημοκρατικός πολίτης, ιδιαίτερα εκείνος που το 2019 ψήφισε τη Ν.Δ. πρέπει να ξέρει ποιος έδωσε την εντολή να παρακολουθούνται οι συνδιαλέξεις του Υπουργού Ενέργειας κ. Κώστα Χατζηδάκη.

Ποιος είναι αυτός που δεν εμπιστεύεται τους Υπουργούς του και εκτός από τις εντολές που τους δίνει, στη συνέχεια τους παρακολουθεί! Για ποιο λόγο;

4.  Αποτελεί ύβρη* σε βάρος κάθε πολίτη που ψήφισε τη Ν.Δ. να υπάρχουν βουλευτές που να μετέχουν σε εισπρακτικές Εταιρείες και αρπάζουν τις περιουσίες των ανθρώπων.

Ομοίως ύβρις είναι η διάσπαση του δημόσιου χρήματος με απευθείας αναθέσεις σε προμήθειες και έργα ανθρώπων της οικογένειας* Μητσοτάκη, όπως π.χ. η κ. Νικολάου....

>>>>>

5.  Αυτή τη στιγμή εκπροσωπείται ένα μεγάλο κόμμα που ίδρυσε ο Κων. Καραμανλής, από την οικογένεια Μητσοτάκη που δεν μεριμνά για τίποτε άλλο, παρά για το πώς θα μοιράζει σε μία στενή ομάδα κολλητών το δημόσιο χρήμα, εκβιάζοντας όποιον αντιδρά.

Αποτελεί ύβριν όχι μόνο για τον ιδρυτή του κόμματος της Ν.Δ., αλλά και για κάθε έντιμο πολίτη που ψήφισε το κόμμα αυτό, που κερδίζει το ψωμί του από κάθε έντιμη δραστηριότητα.

6.  Η παράταξη αυτή που είναι υπέρ της ατομικής ιδιοκτησίας, καταλήγει διαμέσου της οικογένειας Μητσοτάκη να καταπατά τη μικρή ιδιοκτησία των πολλών και να την μεταφέρει στη μεγάλη ιδιοκτησία των λίγων.

7.  Αποτελεί προσβολή για τη χώρα μας να μην έχουμε μάθει ακόμα, ποιος ξύπνησε το πρωί και έκανε αίτηση στην ΕΥΠ να παρακολουθείται ο Αρχηγός του 3ου κόμματος. Την αίτηση αυτή να την ενέκρινε άμεσα η αρμόδια Εισαγγελέας και ο Πολιτικός Διοικητής και Προϊστάμενος της ΕΥΠ δηλαδή, ο Πρωθυπουργός.

Να έχει το θράσος να ισχυρίζεται ότι αυτό έγινε νόμιμα, χωρίς να λέει ποιος προχώρησε σε αυτή την ενέργεια, διότι απλά είναι ο ίδιος!

Έτσι λοιπόν το ερώτημα τίθεται από μόνο του

Είμαστε με τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ή με την ΕΚΤΡΟΠΗ;

ξύπνησε ένα πρωί και είπε να αποστρατικοποιηθούν τα οπλικά συστήματα και να σταλούν στην Ουκρανία.

1.  Ο κάθε δημοκρατικός πολίτης, ιδιαίτερα εκείνος που το 2019 ψήφισε τη Ν.Δ. πρέπει να ξέρει ποιος έδωσε την εντολή να παρακολουθούνται οι συνδιαλέξεις του Υπουργού Ενέργειας κ. Κώστα Χατζηδάκη.

Ποιος είναι αυτός που δεν εμπιστεύεται τους Υπουργούς του και εκτός από τις εντολές που τους δίνει, στη συνέχεια τους παρακολουθεί! Για ποιο λόγο;

2.  Αποτελεί ύβρη* σε βάρος κάθε πολίτη που ψήφισε τη Ν.Δ. να υπάρχουν βουλευτές που να μετέχουν σε εισπρακτικές Εταιρείες και αρπάζουν τις περιουσίες των ανθρώπων.

Ομοίως ύβρις είναι η διάσπαση του δημόσιου χρήματος με απευθείας αναθέσεις σε προμήθειες και έργα ανθρώπων της οικογένειας* Μητσοτάκη, όπως π.χ. η κ. Νικολάου.

3.  Αυτή τη στιγμή εκπροσωπείται ένα μεγάλο κόμμα που ίδρυσε ο Κων. Καραμανλής, από την οικογένεια Μητσοτάκη που δεν μεριμνά για τίποτε άλλο, παρά για το πώς θα μοιράζει σε μία στενή ομάδα κολλητών το δημόσιο χρήμα, εκβιάζοντας όποιον αντιδρά.

Αποτελεί ύβριν όχι μόνο για τον ιδρυτή του κόμματος της Ν.Δ., αλλά και για κάθε έντιμο πολίτη που ψήφισε το κόμμα αυτό, που κερδίζει το ψωμί του από κάθε έντιμη δραστηριότητα.

4.  Η παράταξη αυτή που είναι υπέρ της ατομικής ιδιοκτησίας, καταλήγει διαμέσου της οικογένειας Μητσοτάκη να καταπατά τη μικρή ιδιοκτησία των πολλών και να την μεταφέρει στη μεγάλη ιδιοκτησία των λίγων.

5.  Αποτελεί προσβολή για τη χώρα μας να μην έχουμε μάθει ακόμα, ποιος ξύπνησε το πρωί και έκανε αίτηση στην ΕΥΠ να παρακολουθείται ο Αρχηγός του 3ου κόμματος. Την αίτηση αυτή να την ενέκρινε άμεσα η αρμόδια Εισαγγελέας και ο Πολιτικός Διοικητής και Προϊστάμενος της ΕΥΠ δηλαδή, ο Πρωθυπουργός.

Να έχει το θράσος να ισχυρίζεται ότι αυτό έγινε νόμιμα, χωρίς να λέει ποιος προχώρησε σε αυτή την ενέργεια, διότι απλά είναι ο ίδιος!

Έτσι λοιπόν το ερώτημα τίθεται από μόνο του

Είμαστε με τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ή με την ΕΚΤΡΟΠΗ;

Είμαστε με την απονομή ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΙΣΟΤΙΜΑ σε όλους τους πολίτες, όπως ορίζει το Σύνταγμα ή είμαστε υπέρ μιας Δικαστικής Εξουσίας που εξαντλεί την αυστηρότητά της σε κάποιον που πετάει τρικάκια και δίνει στην κοινωνία εξαγνισμένους: βιαστές, παιδεραστές καταχραστές, μπράβους της μέρας και της νύχτας, με την ανοχή της φυσικής και πολιτικής ηγεσίας της Ελληνικής αστυνομίας;

Μιας Δικαστικής Εξουσίας που ακόμα ψάχνει να μάθει πώς διέρρευσαν τα στοιχεία των παρακολουθήσεων από την ΕΥΠ και από την άλλη καταδικάζει για παράβαση (λέει) καθήκοντος τον Νίκο Παπά, τον μοναδικό Υπουργό που ανάγκασε τους καναλάρχες να βάλουν χρήματα στα δημόσια ταμεία.

Επί τη ευκαιρία θα πρότεινα στους δικαστές του Ειδικού Δικαστηρίου, για να είναι συνεπείς στην απόφασή τους, να ζητήσουν από το Ελληνικό Δημόσιο να επιστρέψει τα χρήματα στους καναλάρχες.

Κάθε πολίτης λοιπόν που το 2019 ψήφισε τη Ν.Δ. πριν πάει να ψηφίσει στις επόμενες εκλογές ας προβληματιστεί σε όλα τα παραπάνω και ας καταδικάσει τις πρακτικές της οικογένειας Μητσοτάκη, οι οποίες δυσφημούν τη χώρα μας θίγοντας την περηφάνια και το φιλότιμο κάθε Έλληνα, κάθε Ελληνίδας.

=========================================================================================================================

Ύβρις: βίαιη, αυθάδης, αλαζονική στάση-συμπεριφορά, παραβίαση της ηθικής τάξης

Οικογένεια Μητσοτάκη: η Κυβέρνηση Μητσοτάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: