Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

«ΌΧΙ -> Δεν κτυπάμε αλυσοδεμένους»…

 


Τελικά, βλέπουμε να αλλάζουν τα συναισθήματά μας, μέσα στη γενική μουγγαμάρα του εκλογικού σώματος, που σε λίγο καιρό θα κληθεί αρχικά να κάνει τις επιλογές του για το ποιοι θα κυβερνήσουν τη χώρα μας και λίγους μήνες μετά, να επιλέξει τους  τοπικούς άρχοντες για την  Περιφέρεια και τους Δήμους και μας κατακλύζει μια απέραντη θλίψη και απογοήτευση!

Σκεπτόμαστε, δεν είναι δυνατόν ένας λαός που σιωπά γιατί φοβάται ή περισσότερο γιατί δεν είναι ενημερωμένος για τις δημόσιες υποθέσεις, να κάνει σωστές επιλογές όταν αφήνεται να τον παρασύρουν οι επιτήδειοι θεσμικοί ή οι κλακαδόροι  και τα παπαγαλάκια αυτών….

 Από την άλλη πλευρά,  τι μπορούμε να πούμε γι’ αυτούς που μας διοικούν σε τοπικό επίπεδο που  μέσα στη δίνη και την οδύνη των καιρών, κρύβονται από τα όσα τεκμηριωμένα τους κατηγορούν για τις πράξεις τους εις βάρος των δημοτικών μας συμφερόντων!!!

Μετά λύπης μας βλέπουμε, πως αν και κάποια φορά «βγαίνουν   από την τρύπα τους που είναι κρυμμένοι αυτοί οι άρχοντες»  για να αναπνεύσουν στο ξέφωτο, ούτε ψέματα δεν ξέρουν να πούνε και μόλις το τολμούν αποκαλύπτονται και πάλι «εισέρχονται στην τρύπα τους»...

Άλλη εκτόνωσή τους και παρηγοριά που θα αυξάνεται στη συνέχεια όσο θα μπαίνουμε στην καρδιά της προεκλογικής περιόδου, είναι οι  φωτογραφίσεις τους με τους νέους υποψηφίους των παρατάξεών τους, που χωρίς κανένα εσωτερικό φραγμό και ΝΤΡΟΠΗ τις αναρτούνε με καμάρι(!) στο διαδίκτυο… 

Και εμείς, έκπληκτοι μέσα σ’ αυτόν τον ορυμαγδό , τον ξεπεσμό και την κατάντια,  αναλογιζόμαστε:

 -> «Δεν μπορούμε να κτυπάμε αλυσοδεμένους - ΌΧΙ»…

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΑΜΑΛΙΤΗΣ  

Τοπικός δημοσιογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια: