Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κυριακή 2 Απριλίου 2023

Η Υποψήφια Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Αργολίδας Παρασκευή (Βιβή) Σκούρτη -> ως Πρόεδρος, της "Εταιρείας Μελετών Ερμιονιδας" και εκπαιδευτικός, για την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου ->Σήμερα ...

Η Βιβή Σκούρτη στο φυσικό της χώρο!

Η Δεύτερη ημέρα του  Απρίλη, έχει ορισθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα του Βιβλίου

Η ανάγνωση αποτελεί προϊόν εκπαίδευσης και αποτέλεσμα καλλιέργειας και η πρόσβαση στο οικουμενικό αγαθό της ανάγνωσης είναι η Βιβλιοθήκη με τις επιμέρους δράσεις και ευκαιρίες που σχεδιάζονται και υλοποιούνται.

Η ποικιλομορφία της ανθρώπινης σκέψης, τα πνευματικά δημιουργήματα της πολιτιστικής, ιστορικής, οικονομικής ζωής ενός τόπου, τα σπάνια βιβλία και Αρχεία βρίσκονται στα ράφια της Δημοτικής Βιβλιοθήκης «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΑΤΣΟΣ», ένας σημαντικός θησαυρός, διαθέσιμος και προσβάσιμος που διαρκώς εμπλουτίζεται, προσφορά για μελέτη και παραγωγή νέων δημιουργημάτων.

Από το Πρόγραμμα στη βιβλιοθήκη μας ...

Η Βιβλιοθήκη μας  όπως και κάθε Βιβλιοθήκη θα πρέπει να έχει έναν κεντρικό ρόλο στη ζωή των μελών ενός τόπου.

Χρειάζεται να παρέχει τέτοιες υπηρεσίες που να την καθιστούν σημαντικό μέρος της ζωής των πολιτών του τόπου μας ενηλίκων και ανηλίκων, με τη δημιουργία χώρου μελών έρευνας.

ΚαλοκαιρΙνά προγράμματα με την >Βιβή Σκούτη στη Δ.Β.ΕΡΜΙΟΝΗΣ

Επιμορφωτικές δράσεις για όλους, συνεχείς προσπάθειες να προσελκύσει νέους ανθρώπους, για να μοιραστούν εμπειρίες, να μιλήσουν για τις αγωνίες, τους προβληματισμούς τους σε ζητήματα που τους απασχολούν, να βελτιώσουν τις δεξιότητες επικοινωνίας που διαθέτουν.

Εμείς οι εκπαιδευτικοί, εθελοντικά τα καλοκαίρια, αλλά και στη διάρκεια των σχολικών διακοπών Χριστουγέννων και Πάσχα, με τα εκπαιδευτικά Προγράμματα που υλοποιούμε με πρωτοβουλία μας χρόνια τώρα, συμβάλουμε στη διάχυση της φιλαναγνωσίας, ενισχύοντας την κοινωνία της γνώσης, με βιωματικές δράσεις στο ξεχωριστό περιβάλλον της τοπικής μας Βιβλιοθήκης, προωθώντας και καλλιεργώντας την αγάπη για την ανάγνωση, την ουσιαστική στήριξη του βιβλίου και της φιλαναγνωσίας, για αναγνώστες και αναγνώστριες όλων των ηλικιών.

Δράσεις εκπαιδευτικού-ψυχαγωγικού χαρακτήρα που απελευθερώνουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη, ένας κοινωνικός θεσμός στην καρδιά της πόλης μας, στην καρδιά της κοινωνίας, μιας κοινωνίας δημοκρατικής που σέβεται τους πολίτες της και κάνει προσπάθειες να προχωρήσει από κοινού σ’ ένα μέλλον μάθησης και προόδου, ένας θεσμός που αποτελεί την κεντρική μονάδα σύνδεσης παιδείας και πολιτισμού, χρειάζεται αναβάθμιση των υπηρεσιών της, ώστε να παραμένει ανοιχτή και τις απογευματινές ώρες.

Επίσης χρειάζεται και διεύρυνση με την αναπαλαίωση του Καποδιστριακού σχολείου και του Στρατώνα (ερειπίων),  ως ένα ενιαίο αρχιτεκτονικό σύνολο που θα κοσμεί κοινωφελείς χρήσεις.

                  Παρασκευή (Βιβή) Σκούρτη

Νηπιαγωγός, Σχολική Σύμβουλός Ν. Κυκλάδων

Υποψήφια Βουλευτής Αργολίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια: