Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Η Υπ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Αργολίδας Παρασκευή (Βιβή) Σκούρτη συνεχίζει τις συναντήσεις της με όλους τους πολητειακούς φορείς του Νομού μας ...


Χθες επισκεφθήκαμε τον Δικηγορικό Σύλλογο Ναυπλίου, όπου είχαμε μία δημιουργική συζήτηση με τα μέλη του Δ.Σ.

Με τους ανθρώπους δηλαδή εκείνους που πασχίζουν να συμβάλλουν από τη μεριά τους στην απονομή της Δικαιοσύνης, μέσα στους κόλπους της Δικαστικής Εξουσίας, μιας Εξουσίας που το τελευταίο διάστημα έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαού προς αυτήν.


Και τούτο γιατί γινόμαστε μάρτυρες διαφορετικών ταχυτήτων με τις οποίες εξετάζονται θέματα, που αν και είναι ίδια, εντούτοις η ταχύτητα διεκπεραίωσής τους καθορίζεται από την κοινωνική και ταξική προέλευση όσων προέρχονται από αυτές.


Ανταλλάξαμε απόψεις κι έγινε μια γόνιμη συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δικηγόροι καθημερινά στην άσκηση του λειτουργήματός τους.

Κορυφαίο αναδείχθηκε η κτιριακή αποκατάσταση του Δικαστικού Μεγάρου Ναυπλίου, εμβληματικού και ιστορικού, που δεσπόζει στην Κεντρική Πλατεία της πόλης.

Άποψη των μελών ήταν ότι, επιβάλλεται η μετεγκατάσταση των υπηρεσιών σε άλλο κτίριο προκειμένου να εξασφαλισθεί η ασφάλεια των εργαζομένων και άμεσα να δρομολογηθεί η αποκατάσταση των εκτεταμένων φθορών, ώστε να αποδοθεί σε ασφαλή χρήση.

 Παρασκευή (Βιβή) Σκούρτη

Υποψήφια στην Αργολίδα με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ

=================================================================================================

Σημείωση: Ο διαχειριστής του blog από τις συχνές επισκέψεις του  στο Δικαστικό Μέγαρο Ναυπλίου για υποθέσεις του - με αφορμή τη δημοσιογραφία του, - η δικηγόροι το γνωρίζουν...  έχει δημοσιεύσει ρεπορτάζ κατ' επανάληψη με λεπτομέρειες και εικόνες για την κατάντια των εσωτερικών χώρων! του κτηρίου - > κ.α. ...  

-> Ποιος τα έχει δει - ποιός τα έχει διαβάσει;;;


Δεν υπάρχουν σχόλια: