Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Ευτυχώς Δήμαρχε Ερμιονίδας και οι της αντιπολίτευσης δ.σ. -> έχουμε γήπεδο τένις ...

Ο επιτυχημένος Δήμαρχος Κρανιδίου (1999- 2006) και πρώτος του ενιαίου Δήμου Ερμιονιδας, - Ιατρός Παθολόγος και από τους πρώτους δ/ντες του Κ.Υ. Κρανιδίου, μιλάει για την κατάντια του ιδρύματος στις μέρες μας ...

Και εμείς λέμε κ. δήμαρχε, ευτυχώς που έχουμε γήπεδο τένις,  που κατασκευάστηκε στο κτήμα του μεγάλου Κρανιδιώτη δωρητή Κώστα Δημότση ή Έλληνα !!!

Stam. Dam.D.

=====================================================================================================================

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΙΖΗΣ 

1 ημ.  · 

Η υποβάθμιση του Κ.Υ.Κρανιδιου καλά κρατεί εδώ και10 τουλάχιστον χρόνια και μπορεί όλοι να διαμαρτύρονται και να γκρινιάζουν γενικά και αόριστα χωρίς να νοιάζεται πια όμως κανείς εκ των αρμόδιων..

Έτσι σε σύγκριση με το "ένδοξο" παρελθόν του ,σήμερα :

Δεν νοσηλεύονται ασθενείς...


Δεν εκτελούνται υπερηχογραφήματα και άλλες εξειδικευμένες εξετάσεις...

Δεν εκτελούνται οδοντιατρικές πράξεις...

Δεν εφαρμόζονται προγράμματα πρόληψης,...

Δεν συνταγογραφούνται φάρμακα αυθημερόν σε χρονίως πάσχοντες ασθενείς όπως γίνονταν κάποτε...

Δεν γίνονται εβδομαδιαίες επισκέψεις ιατρών στα περιφερειακά ιατρεία όπως γίνονταν...

Όλα τα συνηθίζει ο άνθρωπος στις μέρες μας...

=====================================================================================================================


Kοινοποίησε μια παλιότερη δημοσίευση.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΙΖΗΣ

14 Ιουνίου 2015  · 

Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ >>>>>

Η Υπερηχογραφία μια πολύ χρήσιμη, γρήγορη , αναίμακτη , και σχετικά μικρού κόστους διαγνωστική εξέταση εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στην Ερμιονίδα, στο Κ.Υ. Κρανιδίου το 1987. Το Κ.Υ. Κρανιδίου μάλιστα υπήρξε το πρώτο Κ.Υ στην Ελλάδα που εφαρμόστηκε αυτή η διαγνωστική μέθοδος και αυτό αφ ενός μεν χάρις στην εκτέλεση της Διαθήκης του αειμνήστου συμπατριώτη μας Παντελή Μήτσου ο οποίος άφησε στό νεοσυσταθέν τότε Κ.Υ. Κρανιδίου χρηματικό ποσόν με το οποίο μετά από πρόταση μου αγοράσθηκε ο πρώτος Υπερηχογράφος και αφ ετέρου στην δική μου διαθεσιμότητα ως γιατρού του Νοσοκομείου Ναυπλίου τότε, κατάλληλα εξειδικευμένου, να επισκέπτομαι το Κ. Υ. μια φορά την εβδομάδα για εκτέλεση Υπερηχογραφημάτων . Αυτό φυσικά συνεχίσθηκε σε τακτικότερη βάση και στη συνέχεια αφ’ ότου ήρθα μόνιμα πλέον στο Κ.Υ. Κρανιδίου το 1996 μέχρι το 2011 οπότε συνταξιοδοτήθηκα, 

Ο Δωρητής και Ευεργέτης του Κρανιδίου αείμνηστος Κώστας Δημόσης ή Έλληνας - αριστέρα - δεξιά ο Δήμήτρης Καμιζής μπροστά στον υπερηχογράφο στο Κ.Υ.Κ. 

Δυστυχώς απο τότε και μέχρι σήμερα υπερηχογραφήματα δεν εκτελούνται πλέον ελλείψει εξειδικευμένου γιατρού παρά το γεγονός ότι το τελευταίο μηχάνημα που χρησιμοποιύσα, δωρεά εν ζωη τοτε του αειμνήστου εδώ και 2 χρόνια, ευεργέτη Κώστα Δημότση Η Έλληνα βρίσκεται σε αχρησία πλέον στό Κ.Υ.!!! 

Σχετική μάλιστα αίτησή μου να παρέχω εθελοντικά υπηρεσίες στο ΚΥ γι’ αυτό το σκοπό μετά την συνταξιοδότηση μου και μέχρι να καλυφθεί η κενωθείσα θέση μου είχε απορριφθεί από το Υπουργείο Υγείας!!!

Φταίει άραγε και για όλα αυτά η οικονομική κρίση μόνον ή γενικότερη εκφυλιστική κρίση αξιών, θεσμών και πατριωτικών συνειδήσεων που έχει ενσκήψει στην πατρίδα μας πολλά χρόνια τώρα;;;



Δεν υπάρχουν σχόλια: