Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023

Η Παρασκευή (Βιβή) Σκούρτη -πανταχού παρών -> μας ενημερώνει ...

  Πουλάνε καμένο δάσος στην Κορακιά που έχει χαρακτηριστεί αναδασωτέο!!!

Μετά το δικό μας δημοσίευμα έρχεται και η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Είχαμε από τότε (21-5-2023) κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου και επαληθευτήκαμε από το δημοσίευμα της έγκριτης εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ -που κάθε άλλο παρά τον ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει- που έρχεται να επιβεβαιώσει τις προθέσεις.

Για το δημοσίευμα αυτό δεχθήκαμε την επίθεση από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Αργολίδας της Ν.Δ., που καλούσε την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να μας επιπλήξει, ότι τάχα διασπείρουμε ψευδείς ειδήσεις.

Άραγε θα πράξουν το ίδιο και για το δημοσίευμα την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ;

Παρασκευή (Βιβή) Σκούρτη

==========================================================================================================================================================

Το blog ->Χώρις φραγμα και φραγμό η κυβερνώντες σε εθνικό και τοπικό επίπεδο ...

Μούγγα - σιωπή η δημοτική αρχή!!

========================================================================================================================================================




Αντιδράσεις στην Αργολίδα έχει προκαλέσει η πρόθεση διαφόρων συμφερόντων να πουλήσουν για εκμετάλλευση και "ανάπτυξη" παραθεριστικών κατοικιών, έκταση καμένου δάσους στην περιοχή Κορακιά Κρανιδίου.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, μεσιτικά γραφεία προσφέρουν προς πώληση ως δήθεν ιδιωτική περιουσία την έκταση των 3.782 στρεμμάτων, και μάλιστα στην τιμή των 100 εκατ. ευρώ, που όμως αποτελεί δημόσιο δάσος και μάλιστα μετά την καταστροφική πυρκαγιά του 2016 είναι και αναδασωτέο.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Ηλίας Μπέλλος, η έκταση βρίσκεται στο χαρτοφυλάκιο οικοδομικού συνεταιρισμού από το 1970 ("Οικοδομικός Συνεταιρισμός Μονίμων Αξιωματικών Πολεμικού Ναυτικού-ΟΣΜΑΝ, Συν. Π.Ε."), οπότε και του παραχωρήθηκε για την ανάπτυξη παραθεριστικών κατοικιών. Αλλά αυτό δεν κατέστη ποτέ δυνατό, ακριβώς λόγω του δασικού χαρακτήρα της έκτασης.

Η έκταση, συνεχίζει, είναι αδύνατον να πολεοδομηθεί νομίμως, επειδή είναι σε μεγάλο μέρος της καμένη και αυτό δεν μπορεί να γίνει ούτε στο πλαίσιο των στρατηγικών επενδύσεων, που συχνά χρησιμοποιούν διάφορα συμφέροντα για να εμφανίσουν την πώληση ιδιωτικών βιλών ως σχέδια ανάπτυξης ολοκληρωμένων τουριστικών συγκροτημάτων εθνικής σημασίας.

Περισσοτερα: capital

======================================================================================================================================================

Ψηφίζοντας Ν.Δ. το δάσος της Κορακιάς στην Ερμιονίδα, κινδυνεύει να γίνει οικόπεδα!


Ο Υπουργός Ανάπτυξης και πωλητής νανογιλέκων Άδωνις Γεωργιάδης, έχει δηλώσει κατά καιρούς ότι το άρθρο 24 του Συντάγματος που προστατεύει τα δάση από την οικοπεδοποίηση, πρέπει να αλλάξει.

Πρόσφατα δε απαίτησε την εκλογή 180 βουλευτών, ώστε να προβούν στην όποια αλλαγή θέλουν και χρειάζονται στο Σύνταγμα της χώρας.

Απ’ ότι φαίνεται, άλλα λένε στον κόσμο κι άλλα έχουν κατά νου να κάνουν.

Θέλουν να μετατρέψουν τη χώρα σε καθεστώς που θα ζήλευε και ο Όρμπαν της Ουγγαρίας.

Μην τους αφήσουμε λοιπόν ασύδοτους, να κάνουν ό, τι θέλουν.

Όποιος ψηφίσει Ν.Δ. στην Ερμιονίδα, βάζει ταυτόχρονα την υπογραφή του για να γίνει το δάσος της Κορακιάς οικόπεδα.

      Στις 25 Ιούνη ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Παρασκευή (Βιβή) Σκούρτη, 

Υποψήφια

 Βουλευτής στην Αργολίδα με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

========================================================================================================================



ΔΕΕΠ Αργολίδας: Υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεπεράσει κάθε όριο θράσους και ψεύδους

Δηλώσεις ότι η Νέα Δημοκρατία θα αυξήσει τους φόρους ή ότι θα κάνει οικόπεδα το δάσος της Κορακιάς, η αιτία που οδήγησε την ΔΕΕΠ Αργολίδας να εκδώσει το δελτίο τύπου

anagnostis press Follow on Twitter Send an email 21 Ιούν 2023 - 19:00

Η ΔΕΕΠ Αργολίδας εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρει πως «υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αργολίδα, προφανώς με τις «ευλογίες» του ΣΥΡΙΖΑ, έχει ξεπεράσει με ανακοινώσεις της στα ΜΜΕ, κάθε όριο θράσους και ψεύδους»

Δηλώσεις ότι η Νέα Δημοκρατία θα αυξήσει τους φόρους ή ότι θα κάνει οικόπεδα το δάσος της Κορακιάς, οδήγησαν την ΔΕΕΠ Αργολίδας να εκδώσει το δελτίο τύπου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΕΕΠ Αργολίδας:

«Μία από τις βασικές μας αρχές ως κομματική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στην Αργολίδα είναι να μην κάνουμε σχόλια και να μην εκδίδουμε δελτία τύπου για δηλώσεις, ανακοινώσεις και άρθρα στελεχών της αντιπολίτευσης. Η πολιτική κριτική, όχι μόνο είναι ευπρόσδεκτη στο πλαίσιο του πολιτικού διαλόγου, αλλά είναι και βασικό συστατικό της δημοκρατίας. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό, υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αργολίδα, προφανώς με τις «ευλογίες» του ΣΥΡΙΖΑ, έχει ξεπεράσει με ανακοινώσεις της στα ΜΜΕ, κάθε όριο θράσους και ψεύδους.



Δεν υπάρχουν σχόλια: