Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

Δήμαρχος και πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. νομίζουν πως οι δημοτικές υποθέσεις, είναι παιχνιδάκι για να περνάει η ώρα…

 Λυματολάσπης συνέχεια…

Χθες 26/7, λάβαμε απαντητική επιστολή στην Αναφορά μας (24/7), από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΕΡ κ. Αριστείδη Μπίμπα, η οποία αντί να ξεκαθαρίζει τα πράγματα τα μπερδεύει ακόμα περισσότερο, εγείροντας ευθύνες τόσο για τον ίδιο τον πρόεδρο, όσο και για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΕΡ, για τις οποίες φυσικά και θα επανέλθουμε αναλυτικά άμεσα.



       Η πρώτη παρατήρηση που έχουμε να κάνουμε είναι ότι, μετά τη δημόσια διαμαρτυρία μας στις 20/7, ο κ. Πρόεδρος απέστειλε επιστολή -όπως ο ίδιος λέει- την επομένη στην ανάδοχο Εταιρεία, προκειμένου ν’ απομακρύνει τη συσσωρευμένη λυματολάσπη, πράγμα που έπρεπε να κάνει η ανάδοχος Εταιρεία μέχρι τις 6/7, σύμφωνα πάντα με την υπογεγραμμένη σύμβαση.

       Από εδώ ξεκινούν οι ευθύνες του κ. Προέδρου, στις οποίες θα αναφερθούμε αναλυτικά και δημόσια, αλλά θα ενημερώσουμε και τις αρμόδιες υπερκείμενες Αρχές.

       Επιπλέον θα θέλαμε να γνωρίζουμε ποιες ενέργειες έχουν γίνει, ώστε να αποτραπεί μια πιθανή πυρκαγιά στο οικόπεδο της πρώην ΔΕΠΟΣ, στο οικόπεδο που γειτνιάζει με τα σπίτια.

       Θα γίνει δημόσιος Απολογισμός από τον κ. Δήμαρχο για το πώς αξιοποιήθηκε η επιχορήγηση από το Υπουργεί Εσωτερικών του ποσού των 80 χιλιάδων ευρώ, για την πρόληψη των πυρκαγιών;

       Ερωτήματα που απαιτούν απαντήσεις!

              Παρασκευή (Βιβή) Σκούρτη

Δεν υπάρχουν σχόλια: