Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

Αυτός είναι ΚΑΥΣΩΝΑΣ! - > Ορυμαγδός σχολίων στο facebook! -> Με άλλα λόγια, να φύγεις Γεωργόπουλε σου λένε.. -> να πας από εκεί που ήρθες…

 


Giannhs Pallis

12 ώρ.  · 

Ντρέπομαι που είμαι από την Ερμιόνη!!! Πρόεδρε του λιμενικού ταμείου όταν σε ρώτησα στο δημοτικό συμβούλιο με τρέλανες στις μελέτες κ στα έργα!! Ίσως πρέπει από φιλότιμο να παραιτηθείς γιατί δεν είσαι άξιος ούτε ένα φως να κάνεις προμήθεια 4 χρόνια!!! Ντροπή σου!!! Έχεις θέση ευθύνης από έναν συνδιασμό που βγήκε 3ος!! Μια προμήθεια έστω κ απευθείας να κάνεις για να πεις ότι κάτι άλλαξες!!



Sotos Iliokastro

Οικονομία

Giannhs Pallis

Sotos Iliokastro ντράπηκε η ντροπή μαζί του!! Δεν μιλάω για τον δήμαρχο γιατί δεν ανήκει στην παράταξη του... Αλλά τα ίδια του έγραψαν κ άλλοι υποψήφιοι με την παράταξη του Δημάρχου αλλά ο άνθρωπος δεν καταλαβαίνει νομίζω!! Τα ίδια του είπε κ ο αντιδήμαρχος αλλά κ εκεί τα ίδια!!

Sotos Iliokastro

Giannhs Pallis τά έχω συζητήσει με τον αντιδήμαρχο έχει πολλά χαλια ο φωτισμός τού λιμανιού

Giannhs Pallis

Sotos Iliokastro ας φύγει φίλε να αναλάβει κάποιος που θέλει να κάνει κάτι!! Γιατί μόνο της Ερμιόνης έχει χάλια? Θες να δεις τι έβγαλε κ ο πρόεδρος της κοιλάδας πριν λίγες μέρες?

Βασίλης Γεωργακοπουλος

Τα πάντα όλα Γεωργακόπουλος να έρθω ΧΑ ΧΑ

Nikos Elenis

Ψαχτε το πρόβλημα στο Λιμενικό ταμείο και μην ρίχνεται την ευθύνη στους προέδρους.

Έχει βαθιά ρίζα.Δεν μπορεί όλοι οι πρόεδροι να είναι πρόβληματικοι. Παρεμπιπτόντως στην Κοιλάδα τα πιλαρ θεός να τα κάνει δεν έχουν παροχή νερού. Είναι κομμένο από το 2017 .μήπως ξέρεις κάτι;

Giannhs Pallis

Nikos Elenis κ βέβαια ξέρω!! Ακόμα περιμένει η ΔΕΎΑΕΡ το λιμενικό ταμείο να βάλει το ρολόι που πρέπει για να συνδέσει μάλλον!! Γιατί νερό πριν από εμας στην διοίκηση της ΔΕΎΑΕΡ δεν πλήρωσαν ποτέ στην κοιλάδα κ επερναν χωρίς να πληρώνουν!! Κ δεν έχουν καν παροχή δικιά τους!! Η ευθύνη φίλε μου Νίκο είναι πάντα στον πρόεδρο!! Αλλιώς εάν δεν θέλει να παραιτηθεί!!

Nikos Elenis

Giannhs Pallis ευχαριστώ για την ενημέρωση. Για το άλλο την άποψη μου την έχω εκφράσει. Αν μιλάς για προβλήματα στην Ερμιόνη που να κατέβεις Κοιλάδα να δεις τι γίνεται. Με απειλές και καθημερινές καταγγελίες κρατάμε την κατάσταση.

Ζητιάνοι ακόμα και για να αλλάξουμε τις λάμπες. Ούτε 20 λάμπες δεν πληρώνουν.

Οι δωρητές όμως θέλουν και τα ανταλλάγματα τους.Βλεπε avramar και δώρο 9παγκακια..Τους κρατάμε όλους με καταγγελίες. Αλλά τι να σου λέω τώρα. Μόλις βγεις τα ίδια θα κάνεις. Χάχα Χάχα.

Giannhs Pallis

Nikos Elenis προσωπικά για εμένα δεν ισχύει να κάνω τα ίδια απλώς δεν έκανα τα ίδια με τους προηγούμενους όπου έκανα το αυτονόητο να εκδώσω λογαριασμούς κ να εισπράξει η ΔΕΎΑΕΡ!! Κ πάρα πολλά ακόμα!! Τώρα για τους άλλους δεν μπορω να ξέρω ξέρω μόνο για εμένα!! Βέβαια το ΔΛΤ έχει πολλά λεφτά τα κρατάει για να πάνε κάποια στιγμή στο Ναύπλιο όταν ενωθούν όλα κ μετα θα λένε δεν κάναμε εργα μας φάγαν τα λεφτά στο Ναύπλιο!! Κ στην κοιλάδα κ στο χέλι κ στην Ερμιόνη τα ίδια με το ΔΛΤ οπότε ίσως πρέπει να φύγει ο κύριος μελέτες κ έργα όπως μου είπε εμένα στο δημοτικό σύμβουλο!! Βέβαια θα βγει κ θα κανει μεγάλη ανακοίνωση αλλά ούτε μια γούβα δεν έφτιαξε !! Ο αντιδήμαρχος ( Δαμιανός Κουτούβαλης ) πλήρωσε στην Ερμιόνη γιατί ακόμα θα περιμέναμε την μελέτη για να φτιαχτούν τα μπαλώματα στα μανταρακια..!! ΥΓ: να σου θυμίσω ολοκλήρωσή αποχετευτικού στην κοιλάδα με καθαρά δικιά μου ενεργεία κ λεφτά της ΔΕΎΑΕΡ όπου έκαναν λαϊκά δικαστήρια για να μήν συνδεθούν κ πολλά άλλα!! Εκτός ένα τα ξέχασες Νίκο αυτά!

Χρήστος Βοντας

Εδώ σε λίγο δεν θα έχεις λιμάνι τα φώτα σε πείραξαν....θα λες....τσιτσο το λιμάνι φεύγει.....

Πάνος Αποστόλου

Και γιατί ζητάς από τον πρόεδρο του λιμενικού να παρετηθει αφού όπως λες δεν κάνει σωστά την δουλειά του και δεν ζητάς από το γεωργοπουλο να τον αντικαταστήσει,δημοτικός σύμβουλος είσαι!

Σταμάτης Δαμαλίτης

Πάνος Αποστόλου - > Καλά του τα λες του Γιάννου. Εμείς στη θάλασσα έχουμε ως αρχή - αλλά το λέει και ο Νόμος -> ο καπετάνιος έχει πρώτος την ευθύνη. Αλλά κατά τον καπετάνιο του πλοίου "Δήμος Ερμιονιδας" και το πλήρωμά του ... - > Να φύγουν με το καλό, διαφορετικά με ΟΥΣΤ να ησυχάσομε… Τέτοιους αιρετούς με αυτή την ακραία λαϊκίστικη συμπεριφορά, αντίληψη, και βόλεμα των ημετέρων … δεν έχουμε ξαναδεί!! Αυτό δεν είναι ούτε πολιτικαντισμός! - > Είναι απλώς κατάντια… Συμπατριώτες ξυπνήστε… «Παπούτσι από τον τόπο σου» λέει ο Λαός…

Dhmhtrhs Petrou

Επικοινωνήστε με τον δήμαρχο Πάτρας να σας πει πως κάνει εργα

Τέλος φόρμας

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: