Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

Ορυμαγδός σχολίων στο F/B στο άρθρο μου για τις βαρύγδουπες δηλώσεις του κ. δημάρχου περί λειτουργίας του Βιολογικού σταθμού Κρανιδίου…


Στο πόδι οι κάτοικοι του κάμπου και της Κοιλάδας…

  • Πάνος Αποστόλου
    Ο πρώην δήμαρχος Δημήτρης Σφυρης δυστυχώς δεν υπάρχει πια ανάμεσα μας για να ξανα θυσιαστεί για εμάς χωρίς εμάς, υπάρχει όμως ο πρώην πρόεδρος της δευαερ ο Γιάννης ο Πάλλης ο οποίος εάν θέλει εάν θέλει ξαναλέω μπορεί να τον κάνει το γεωργοπουλο και τον περίγυρο του να παραμιλαει ,μπορεί και ξέρει να απαντήσει σε όλες αυτές τις αισχρές συκοφαντίες που προσβάλουν τον ίδιο και τα μέλη του Δ.Σ την δημοτική περίοδο 2014-2019 μπορεί και ξέρει εάν θέλει εάν θέλει ξαναλέω σήμαιρα στην κατάσταση που είναι ο βιολογικός και όχι στην κατάσταση που τον περιγράφει ο γεωργοπουλος να τους τινάξει στον αέρα ,γιατί όσο καλά λειτούργησε ο βιολογικός επί προεδρίας Γιάννη παλλη δεν έχει ξαναλειτουργησει έως σήμαιρα ,εγώ απλά του υπενθυμίζω ότι ο γεωργοπουλος τον κατηγκηλε στους ελεγκτές δημόσιας διοίκησης και στον εισαγγελέα για εγκατάλειψη τον βιολογικών ,ο Γιάννος θα δικαιωθεί ακόμα μία φορά για όλες αυτές τις συκοφαντίες όπως δικαιώθηκε για όλα τα υπόλοιπα και οι συκοφαντες θα ξαναμπούν στην τρύπα τους για ΠΑΝΤΑ.
  • Giannhs Pallis
    Το μονο που εχω να δηλωσω αυτην την στιγμη ειναι οτι επι ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ δικης μου το βιολογικο της ΕΡΜΙΟΝΗΣ κ του ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ηταν ΠΑΝΤΑ εντος Οριων λειτουργιας!! ΔΕΝ εμεινε ποτε χωρις μεση ταση 6 μηνες αρα κ εκτος λειτουργιας καμια απο τις 2 μοναδες!!! Το ΕΕΛ ΕΡΜΙΟΝΗΣ πηρε ΑΕΠΟ μετα απο ελεγχο 2 φορες της ΚΥΡΙΑΣ ΦΟΥΡΦΡΗ κ ΑΘΩΩΘΗΚΕ στην Β επιτροπη ελεγχου στις ΒΡΥΞΕΛΕΣ μετα απο καταγγελια του ευροβουλευτη Τουσα!! Το υπολειμμα στο ΕΕΛ Ερμιονης εκανε αδρευση στο κροθι οπως ειχε προβλεφθει απο την ισχυουσα ΑΕΠΟ κατι που τωρα δεν νομιζω να γινεται!! Πολυ συντομα κοντα σας!! ΥΓ : Εκτος λειτουργιας 10/11/12ος!!
    Μπορεί να είναι γραφικό κάτοψη, blueprint, χάρτης και κείμενο
    2
    • Τέλειο!

  • Σταμάτης Δαμαλίτης
    κ. δήμαρχε και πρόεδρε της ΔΕΥΑΕΡ Αριστείδη Μπίμπα ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ γιατί έρχονται και άλλες βολές .... ΥΓ. Αρ. Μπίμπα πρόσεξε καλά τι λές και τη γράφεις .... stam.dam.d.
  • Δεν υπάρχουν σχόλια: