Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

«Καλούνται οι πυροσβέστες να σβήσουν τη φωτιά στο πληκτρολόγιο της Βιβής»…

 Όταν το «επιτελικό» κράτος διαλύει το κράτος

Γράφει η Παρασκευή (Βιβή ) Σκούρτη

Ερμηνεύοντας το τι συμβαίνει με την αποδιοργάνωση της κρατικής μηχανής, τόσο για τις ενέργειες πρόληψης των αποτελεσμάτων από καιρικά φαινόμενα, όσο και στις ενέργειες αντιμετώπισής τους, φαίνεται πλέον ότι το κράτος με την έννοια των Υπηρεσιών του : Πολιτική Προστασία, Πυροσβεστικό Σώμα, Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή, ΕΛΑΣ, δεν λειτουργούν.

        Στο ερώτημα γιατί, η απάντηση είναι απλή·το «επιτελικό» κράτος, δηλαδή ένας μηχανισμός της οικογένειας Μητσοτάκη, που θέλει να ελέγχει τα πάντα, στην προσπάθειά του αυτή διέλυσε τα πάντα.

        Γιατί, τι άλλο θα μπορούσε να κάνει ο μηχανισμός αυτός, που έφτασε στο σημείο να παρακολουθεί τον Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων, υποσκάπτοντας το φρόνημα των στρατιωτικών;

        Και ψάχνουμε την αιτία που βούλιαξαν τα ελικόπτερα στη λάσπη!

        Είναι πια ολοφάνερο ότι η ευθύνη βαραίνει τον αλαζόνα Πρωθυπουργό που στεφανωμένος με την πρόσφατη νίκη του 40% και κάτι, περιφέρεται με το ίδιο χαμόγελο σε χαρές και καταστροφές μεταξύ Θεσσαλίας και Έβρο, χωρίς να αντιλαμβάνεται τι ακριβώς έχει συμβεί.

        Ο άνθρωπος αυτός αποκαλεί το Πυροσβεστικό Σώμα «Πυροσβεστική», όπως ένας αδαής πολίτης. Δεν γνωρίζει δηλαδή ο Πρωθυπουργός την επίσημη ονομασία του Σώματος αυτού!

        Ένας φίλος μού έλεγε ότι χρησιμοποιώ σκληρή γλώσσα, όταν αναφέρομαι στους υπουργούς θαμώνες των μπιτσόμπαρων.

Να, που ένας όμως επιστρέφει σε αυτά κι απ’ ότι μαθαίνουμε, ετοιμάζεται να λάβει την άγουσα και αυτός ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας. 

Και ως εκ θαύματος ο  Βαρβιτσιώτης αντικαθίσταται από τον Στυλιανίδη, τον άνθρωπο που υποτίθεται σχεδίασε τα μέτρα, ώστε να προστατευθεί από τις πλημμύρες η Θεσσαλία

Απ’ ότι φαίνεται - θα χρησιμοποιήσω ποδοσφαιρική ορολογία- «Η ομάδα πια δεν έχει ούτε πάγκο».

Αγαπητοί συμπατριώτες, όσοι ψηφίσατε Ν.Δ. χρειάζεται ν’ απευθύνετε δύο ερωτήματα προς τον Πρωθυπουργό και τον Βουλευτή που επιλέξατε:

1.  Τι έργα έγιναν μετά τον ΙΑΝΟ στη Θεσσαλία και πόσο κόστισαν;

2.  Γιατί απεντάχθησαν από την Ε.Ε. και το Ταμείο Ανάκαμψης έργα αντιπλημμυρικής προστασίας του Θεσσαλικού κάμπου; Γιατί; Γιατί;


Δεν υπάρχουν σχόλια: