Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Γνωρίζουν εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ – Κουμουνδούρου- Γνωρίζει ο Βουλευτής Αργολίδας – Γνωρίζει η Νομαρχιακή ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας και η ΟΜ Ερμιονίδας ότι:… - >

 

... Εδώ στην Ερμιόνη  υπάρχει υποψήφια βουλευτής  του κόμματος που έχει πάρει στα χέρια της με καθημερινά άρθρα  την αντιπολίτευση - που πρέπει να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, οι βουλευτές του και οι οργανώσεις του - στον πρωθυπουργό και στην κυβέρνηση, που δεν την ακούμε και δεν τη διαβάζουμε  ούτε στα Μ.Μ.Ε. ;;;....

STAM.DAM.D.

=============================================================================================================================================================

Ημέρες ανικανότητας του αλαζόνα Πρωθυπουργού



 Γράφει η Παρασκευή (Βιβή) Σκούρτη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκτός από αλλαζόνας αποδείχθηκε ότι λέει και ψέματα.

Συγκεκριμμένα, οργάνωσε επίσκεψη αστραπή στο Στρασβούργο, συνοδευόμενος από 5 υπουργούς του, (επιβαρύνοντας την ατμόσφαιρα με διοξείδιο του άνθρακα), για να συναντήσει την Πόοεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρδουλα Φοντερλάιν και μάς ανακοίνωσε ότι νίκησε, γιατί θα πάρει η χώρα μας 2,25 δις ευρώ!

       Όμως αυτά τα χρήματα που θα δωθούν είναι χρήματα του ΕΣΠΑ, που ανήκαν στη χώρα μας, αλλά που μέχρι σήμερα το «επιτελικό» του κράτος δεν στάθηκε ικανό να απορροφήσει.

       Ο Πρωθυπουργός και η κουστοδία του πήγε στο Στρασβούργο, για να μάς αποκρύψει ότι η Ελλάδα θα ενισχυθεί με δικά της χρήματα και επειδή μιλάμε για ανικανότητα απορρόφησης κονδυλίων για έργα, σάς παραθέτουμε τα παρακάτω στοιχεία:

       Από τα 33 δις που αναλογούν στην Ελλάδα από το Ταμείο Ανάκαμψης, η Κυβέρνηση έχει δεσμεύσει για αντιπλημμυρική θωράκιση Πολιτικής Προστασίας και Δασοπροστασίας μόλις 600 εκατομμύρια, γιατί τόσα περίσσεψαν, μιας και τ’ άλλα μοιράστηκαν σε κολλητούς του (λίγους και εκλεκτούς).

       Μέχρι αυτή τη στιγμή η Κυβέρνηση έχει απορροφήσει από τη χρηματοδότηση αυτή 0% για αντιπλημμυρικά έργα, 0,2% για Πολιτική Προστασία και 2,5% για Δασοπροστασία!

       Αυτή λοιπόν είναι η Κυβέρνηση των «αχρήστων» στην οποία δώσατε το 41%!

       Περαστικά μας!   

Δεν υπάρχουν σχόλια: