Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Ευγενικός από τη φύση του(!) ο υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Μαργέτας…

...Δεν ακολουθεί την ολισθηρή και λασπώδη ατραπό με τις γκεμπελικές μεθόδους και πρακτικές, τις προσβλητικές εκφράσεις που ορισμενες είναι και ποινικά αδικήματα, από  υποψήφιους  και οπαδούς της δημοτικής παράταξης  «ΔΥΝΑΤΉ ΕΕΡΜΙΟΝΙΔΑ»

Ο κ. Μαργέτας δίνει διευκρινιστικές εξηγήσεις, στα σκόπιμα παρεξηγημένα ρηχά πολιτικάντικα  σχόλια επί του θέματος που ανάρτησε το πρωί, με τίτλο: «Τα…...  λόγια τα μεγάλα» και τα παπαγαλάκια της Δ.Ε. προβήκανε σε ανελέητη παραπληροφόρηση και ποταπά σχόλια στις σελίδες τους στο facebook, που έχουν αποκλείσει όσους συμπολίτες τους έχουν διαφορετική άποψη με αυτούς, για τις κοινές μας υποθέσεις…

Ωστόσο, το πάντα φιλόξενο blog με τον διαχειριστή του, εδώ είναι και τους περιμένει…

STAM.DAM.D.

==========================================================================================================================

e-mail στο blog…


Άλλα λόγια…

 Για το φλέγον θέμα της αγροτικής και κτηνοτροφικής οδοποιίας η απάντηση  που δόθηκε απέχει πολύ από την αλήθεια . Δεν υπάρχει κανένα ασυμβίβαστο μεταξύ του προγράμματος αγροτικής και κτηνοτροφικής οδοποιίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων- στο οποίο ο Δήμος Ερμιονίδας δεν υπέβαλε καθόλου αίτηση και έχασε τα χρήματα- και της υποβολής αιτήματος στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης. Πρόκειται για διαφορετικά προγράμματα, με διαφορετικούς πόρους. μεταξύ τους και ασφαλώς οι Δήμοι που ενδιαφέρθηκαν και πρόλαβαν πήραν χρήματα και από το ένα πρόγραμμα και ταυτόχρονα υπέβαλαν αίτηση και στο άλλο.

Σε ό,τι αφορά στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ, στο φυλλάδιο της Δυνατής Ερμιονίδας επαναλαμβάνω ότι δεν υπάρχει καμία αναφορά στη δωρεά και δε δόθηκε καμία απάντηση στα άλλα ερωτήματα που τέθηκαν.

  Κρανίδι 5 Σεπτεμβρίου 2023

Γιάννης Μαργέτας

Υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια: